Digidexo.com

Hvordan Heal Heel Spurs

Hvordan Heal Heel Spurs


Hælspore er smertefullt og påvirke din livskvalitet. Du kan være ung, men halte rundt som noens tre ganger din alder. Min mann hadde en hæl anspore og nesten gikk inn for kirurgi. Da lærte vi disse tipsene fra vår kiropraktor og helbredet hans helbrede spurs. Senere begynte jeg å utvikle hælspore og helbredet dem raskt ved å følge dette rådet.

Bruksanvisning

•  Legg en vaskeklut eller håndkle på gulvet. Plasser bare foten på gulvet med tærne på toppen av den nederste kanten av håndkle.

Bruk tærne for å ta tak i håndkle og gjeng det opp under foten. Fortsett denne til hele håndkle er bak foten. Gjenta hvis du kan. Dette vil utøve din bue. Du kan bli forvirret på hvorfor du arbeider på din bue når problemet er hælspore. Men hælspore er et resultat av plantar fasciitt. Hvis du kurere buen, kurere deg hælen spurs!

Denne øvelsen vil gjøre foten sår og sliten. Lindre smerten og fremskynde helbredelses ved å sette vaskeklut eller håndkle på toppen av en frossen vannflaske og rulle den frosne flasken langs buen på foten som en ispose.

Plasser kvalitet erke støtter, også kjent som orthotics, i alle dine sko. Dette er et viktig steg. Du kan selv ønsker å sette bue støtter i et par tøfler og holde dem ved siden av sengen. Hælspore føler det verste i morgen når du tar dine første skritt ut av sengen. Arch støtter i tøflene kan hjelpe. Det er også nyttig å strekke leggen din mens du er i seng før du tar de første skrittene.