Digidexo.com

Hvordan finne en Vekttap Doctor

Hvordan finne en Vekttap Doctor


Fedme er en sykdom som er utbredt i USA. Å være overvektig kan føre til alvorlige medisinske komplikasjoner, for eksempel hjertesykdom, diabetes og leddproblemer. Bariatrics er den medisinske spesialitet arbeider med behandling av fedme, fra den konvensjonelle kalori telling metoden helt til de invasive gastric bypass eller runde band prosedyrer. Finne en kvalifisert og erfaren vekttap lege er ikke vanskelig, men det bør gjøres med en viss forsiktighet. De beste ressurser for å finne et vekttap spesialist er henvisning fra din generelle lege eller gjennom statlige og nasjonale legeforeninger.

Bruksanvisning

Request en henvisning fra din primære omsorg lege. Ofte vil hun vite lege og vil være klar over sin utdanningsbakgrunn og faglige overbevisninger. I mange tilfeller, helseforsikring selskaper - særlig helse vedlikehold organisasjoner (HMOs) - krever at du bli henvist til en spesialist ved din primære omsorg lege.

Kontakt statlige lægeforening. Disse organisasjonene har omfattende oversikten over leger i henhold til deres spesialitet. Statlige foreninger er også i stand til å gi pedagogisk og bakgrunnsinformasjon om leger som er medlemmer av foreningen De kan også gi deg oppdatert lisensiering og disiplinære tiltak informasjon om leger.

Finn et vekttap lege gjennom faglige organisasjoner, som for eksempel American Society of Bariatric Physicians og American Society for Metabolic og bariatric kirurgi. Disse profesjonelle organisasjoner har oversikten over vekttap leger i henhold til staten, og de har også detaljert bakgrunnsinformasjon om medlems leger.

Søk nett lege henvisning tjenester. Nettsteder som Premieredoctors, Directdoctorsplus og AnswerStat alle referere til leger basert på spesialitet og stat. De er i stand til å gi litt bakgrunnsinformasjon om leger de refererer, men informasjonen er ikke alltid så detaljert som for profesjonelle organisasjoner eller statlige medisinske boards.

Tips og advarsler

  • Alltid sjekke en leger bakgrunn i den grad at du er i stand. Dette er spesielt viktig hvis du planlegger å ha invasive prosedyrer utføres slik som gastric bypass.