Digidexo.com

Hvordan å lindre ledd Etter Exercise

Hvordan å lindre ledd Etter Exercise


Trening er noe som hver person må gjøre regelmessig. Noen ganger etter at vi trener, føler vi sår, litt stiv eller selv har hovne og verkende ledd. Det er flere måter å hjelpe berolige leddene etter trening.

Bruksanvisning

•  Begynn lindrende leddene etter trening ved å ta forebyggende tiltak før du begynner treningen. Sørg for at du bruker joggesko som tilbyr riktig mengde støtte til kroppen din størrelse og type trening. Hvis du har et problem med leddgikt i leddene, prøve å bruke en støtte for felles område som et kne støtte, albue støtte eller håndleddet støtter. Ikke gjør høyere effekt aerobic type trening hvis du har felles problemer. Prøv power walking i stedet for jogging eller lav innvirkning aerobic i stedet for høy effekt. Viktigst, varme opp og strekke skikkelig før du begynner å trene.

Avslutt treningen eller innløsningsperiode, og deretter ta deg tid til å kjøle seg ned og strekke. Stretching er like viktig etter trening som det er før du starter treningen. Stretching virkelig hjelper ledd og muskler til å slappe av og bidrar til å unngå smerte senere.

Ta et varmt bad for å slappe av. Virkelig bosette tilbake og suge i karet. Et varmt bad, spesielt hvis det er et boblebad, hjelper alle aspekter av kroppen etter en treningsøkt. Hvis du ikke har tid til et langt bad i det minste gå for en varm dusj. Enten det er en soaking bad eller varm dusj, vil gjøre dette rett før sengetid virkelig hjelpe kroppen din å slappe av etter en god natts søvn.

Slapp av i en badestamp å hjelpe lindre leddene etter trening. Den oppvarmet badestamp gir lignende effekter til et boblebad, som de er både avslappende ledd og muskler med trykk jets sirkulerende varmtvann.

Plasser en ispose på felles område som er verkende eller hovne etter trening. Hvis du har et felles område som er regelmessig hovne etter trening, kan det være lurt å investere i en mer terapeutisk type ispose eller kald pack. Disse er vanligvis større, kan brukes flere ganger og faktisk kan bryte helt rundt leddet for å hjelpe berolige.

Gni felles områder med en aktuell smertestillende, salve eller liniment å hjelpe lindre ubehag. Det er mange på markedet, og du kan finne mange som gir en kald, tingly følelsen uten å bruke kjøleelementer. Du må kanskje gjøre en del prøving og feiling for å finne produktet du foretrekker.

Avtal å få en massasje etter en treningsøkt. Det er full kroppsmassasje eller noen som er spesielt utformet for å gni muskel og ledd områder som trenger å være avslappet. I tillegg kan du ha dem bruke varme oljer og gni ut verkende muskler og ledd.

Hint

  • Hvis din kald ispose er for ubehagelig å plassere direkte mot huden, plasserer ispose i et tynt håndkle eller putetrekk.