Digidexo.com

Naturlig rette for Toe Nail sopp

Tånegl sopp, også kjent som onykomykose, er en relativt vanlig infeksjon. Soppen vokser, fordi det strømmer på proteinet keratin som skaper overflaten av spikeren selv. Tånegl sopp vil føre til misfarging av neglen, kan forårsake neglen til å bli vansiret, og er ofte smittsomt.

Tea Tree Oil

Tea tree olje har naturlige egenskaper som gjør det til en veldig sterk soppdreper. Tea tree olje er veldig sterk når ufortynnet og bør ikke brukes direkte på huden. Bland 2 dråper deler tea tree olje med en teskje olivenolje (eller annen transportør olje som grapeseed eller sesam) og gni det inn i det berørte tånegl minst to ganger per dag.

Oregano Oil

Oregano olje er en annen sterk eterisk olje med antibakteriell, antiviral, antiseptisk og anti-sopp egenskaper. Bland to dråper oregano olje med en teskje olivenolje (eller transportøren olje av ditt valg), og gni blandingen inn i den berørte tånegl minst to ganger per dag. Stoppe bruken av oregano olje og oppsøke lege hvis soppinfeksjon ikke rydde opp etter tre uker.

Eddik og Peroxide

Få en flaske med en dråpeteller og skape en blanding som er 50% hvit eddik og 50% hydrogenperoksyd. Slipp blandingen på den infiserte spiker en dråpe om gangen til blandingen slutter å bruse når den treffer spikeren. Gjenta denne prosessen daglig til infeksjonen forsvinner og neglen begynner å gro.

Vaselin og Tea Tree Oil

En annen metode for anvendelse av treet te olje er å lage en løsning som er 50% vaselin og 50% te-tree olje. Påfør blandingen til din tørr spiker og dekk den til med plaster. Ved hjelp av denne metoden vil tillate deg å holde tea tree olje blanding på spikeren for hele dagen, og i de fleste tilfeller infeksjonen begynner å bedre etter bare 3-4 dager.

Vapor Rub

Mens Vapor Rub er ikke akkurat en naturlig rette, gjør det fortjener en omtale. Mange personer med tånegl sopp problemer har funnet at bruk Vapor Rub over berørte tånegl vil ikke bare bli kvitt tånegl sopp, men vil sikre at den nye neglen som vokser i stedet for den gamle vil være fri for sopp også. Alt du trenger å gjøre er å gni Vapor Rub rundt det berørte området og dekke den med en sokk før du går til sengs for natten. Etter noen uker vil du begynne å se resultater, og etter noen måneder dine toe nail sopp problemer bør løses.