Digidexo.com

Pediatric Dental problemer

Pediatric Dental problemer


Mange barn tannproblemer eksisterer på grunn av dårlige vaner som forbruker sukker, ikke tannpuss og bruk av tanntråd riktig, og manglende mulighet til å introdusere barn til pediatriske tannleger. Forebygging er en av de viktigste komponentene til å unngå tannproblemer.

Flasker

Å la babyer eller små barn å sovne med flasker i munnen kan forårsake tidlig hulrom siden sukker fra melk eller juice kan pool rundt tennene. Hvis barn trenger flasker for sengetid, er det best å gi dem bare vann.

Decay

Decay kan vises hvis et barns kosthold er for høy i sukker eller de ikke har tilgang til fluor; foreldre bør pusse barnas tenner regelmessig for å unngå forfall og hulrom.

Tommelen suge

The American Academy of Pediatric Dentistry anbefaler at barn som er eldre enn tre år som fremdeles suger på tommelen bør oppmuntres til å stoppe; kontinuerlig tommelen suger kan føre til skjeve tenner eller bite problemer.

Langsiktige konsekvenser

Ifølge en studie ved George Washington University School of Health and Health Services, langsiktige konsekvenser av tidlige tannproblemer inkluderer vedvarende smerte, infeksjon, og lav selvfølelse; barn i lavinntektsfamilier er på et høyere risiko på grunn av deres mangel på rimelig tannbehandling.

Tidlig Besøk

The American Academy of Pediatric Dentistry anbefaler at foreldre tar sine barn til tannlegen etter sin første bursdag å etablere gode vaner og sikre en forsvarlig utvikling av tenner.