Digidexo.com

Yoga Games for Kids

Yoga Games for Kids


Barn er omgitt av travle foreldre, konkurranseidrett og skole press. Siden barn ofte lever i en travel livsstil, kan yoga bidra til å avlaste noen av disse hverdagens press. Yoga kan oppmuntre selvtillit og kroppsbevissthet i ung alder, i henhold til "Yoga Journal." Ved å gjøre yoga, kan barna trene, spille spill og få kontakt med sitt indre.

Motsatt

Å oppmuntre barn til å følge sin intuisjon når du gjør yoga, la dem være et åpent sinn om visse positurer. Velg en yoga positur, og lære den til barna. Når de har positur ned, fortelle dem å gjøre det motsatte av det positur. Ikke fortell dem hvordan de skal gjøre det; bare la dem gjøre det de tror er det motsatte av positur. Dette tillater dem å ha et åpent sinn om yoga stillinger, og det er morsomt å se hva hvert barn vil komme opp med. Dette spillet hjelper barn bruke sin egen fantasi og kreativitet.

Navngi Pose

Har hvert barn kommer til en viss yoga posere uten å si det virkelige navnet positur. Da har dem lukke øynene, og la hvert barn si hva han mener navnet på positur bør, basert på hvordan han føler seg og hvilke tanker og bilder kommer inn i hodet hans. Fortell ham å bruke det første navnet som kommer inn i hodet hans. Etter at barnet gir svaret, kan han gå til uttansana posisjon, som er en yoga positur der du står rett opp og deretter du bøyer deg over i livet og la hodet dingle ved knærne.

Musikalske Mats

La barn plassere sine matter i en stor sirkel som om de var å sette opp stoler og skulle spille musikalske stoler. Med én mindre mat enn det er barn, starte litt musikk, og få barna til å gå i en sirkel på mattene. Når musikken går av, må hvert barn finne en matte og gjøre en yoga stilling på den. Barnet som ikke har matte og yoga posisjon er opp for det spillet.

Pose Navn

Be barna lukke øynene og tenke på en yoga positur navn som de aldri har hørt om. Fortell dem til å bruke sin fantasi for å gjøre positur som de tror det ville se. For eksempel kan den lykkelige positur være armene rett ut og føttene på matten med et stort smil om munnen. Fortell dem å være kreativ og gjøre det første navnet og posere som kommer til hjernen.