Digidexo.com

Tegn og symptomer på Cat allergi hos barn

Tegn og symptomer på Cat allergi hos barn


Katt allergi er blant de vanligste kjæledyr allergi. Problemet er ikke kattepels, som folk flest tror, ​​men heller katt dander, spytt og urin. Symptomer på katt allergi hos barn inkluderer nysing, utslett og astma.

Nesesymptomer

Cat allergi symptomer inkluderer rennende nese, smertefull nesetetthet, nysing og nasal drypp, som kan forårsake sår hals eller hoste. Barn med nasal allergi symptomer vil ofte gni nesen oppover.

Øyesymptomer

Andre tegn er kløende eller røde øyne og poser under øynene.

Hudsymptomer

Katt allergi kan forårsake allergisk eksem, som fører til et kløende utslett eller elveblest der huden kom i kontakt med allergenet, slik som hender hvis de allergiske barn kjæledyr en katt.

Luftveissymptomer

Nesten en tredjedel av folk med kjæledyr allergi har også astma. Dette kan føre til brystsmerter, tungpustethet og pustevansker. Hos barn, astma fører ofte problemer med å sove.

Ikke-åpenbare årsaker

Barn med katt allergi kan vise symptomer selv om en katt er ikke til stede i huset. Det kan ta mer enn seks måneder å fullt rense et hus av katt dander når katten er borte. Cat dander kan gå inn i huset etter kontakt med hud og klær, selv om en katt var aldri i hjemmet.