Digidexo.com

Ernæring for elementære Kids

En næringsrik diett hos barn ikke bare fører til livslang sunne matvaner, men legger grunnlaget for en sunn livsstil. Barn som har riktig ernæring er bedre i stand til å fokusere og lære i skolen. Dette fører til høyere testresultater, bedre skolegang og forbedret oppførsel totalt. Her er noen måter å innlemme sunn mat inn i barnets dag fra frokost til middag.

Expert Insight

Holde mat-pyramide retningslinjer fastsatt av US Department of Agriculture (USDA). For eksempel bør barn mellom 6 og 11 får så mange frukter og grønnsaker i sitt daglige kosthold som mulig.

Sett litt moro på sitt plate ved å variere grønnsaker og gjør veggie parti av platen som farge som mulig. Stokk med morsomt tema og tilordne uttrykket "fokus på frukt" til barna for å hjelpe dem å huske å spise frukt.

Innlemme hele korn inn i et barns kosthold. Faktisk bør i det minste 50 prosent av de korn barn spise være hele korn, i henhold til USDA. Velg flere grove kornvarer versus multi-korn, som det tidligere har flere næringsstoffer.

Unngå raske matvarer og i stedet gi barn magert kjøtt, inkludert fjærfe og fisk. Serve kjøttet bakt, stekt eller grillet snarere enn stekt. Barna får oljer kroppene deres krever fra å spise fisk og nøtter.

Potensiell

La barna til snack på frukt og grønnsaker når de vil, men har dem spørre deg om tillatelse til å snack på noe annet, ifølge et tips sitert i "Spis Dette Not That! For Kids" av David Zinczenko og Matt Goulding. Barn liker å knaske på ting som knase. Tenk serverer rosenkål rå snarere enn kokt, da dette vil gi en ekstra crunch til grønnsaks (Se Resources.).

Barn drikker melk enten av glass eller i frokostblanding. Bruk denne muligheten til å gi dem fett-fri eller lav-fett melk. Det kan være en ervervet smak for barna, men etter et antall porsjoner de ikke vil gå glipp av helmelk.

Advarsel

Forbli proaktiv når undervise barna om ernæring. Barn blir bombardert med TV-reklame rettet mot deres demografiske for matvarer, inkludert fast-food, sukkerholdige frokostblandinger og fruktjuice med sukker nivåer tilsvarende brus. Ikke la disse meldingene være den eneste retningen barnet ditt får når det gjelder ernæring.

Fordeler

Gjør det til en vane å aldri hoppe over frokost uansett hvor travle morgener før skolen kan være. Dine barn vil være mer våken på skolen og vil sannsynligvis ha bedre test tar evner på grunn av de næringsstoffene de forbruker ved frokostbordet.

Barn som spiser frokost spiser mer kalorier på en dag sammenlignet med barn som hopper over måltidet. Men fordelene oppveier de negative.

Frokost eaters, for eksempel, får mer av de næringsstoffene de trenger for et sunt kosthold, inkludert kalsium, fiber og andre mikronæringsstoffer. Barn som spiser frokost er også mindre sannsynlig å snack på fet mat, som for eksempel pommes frites og brus og har en tendens til å konsumere mer frukt, grønnsaker og melkeprodukter.

Barn som savner frokost er usannsynlig å kompensere for tapte næringsstoffer i løpet av dagen. Dessverre, flere barn hopper over frokosten enn noen andre måltid, ifølge en 2005 studie sitert i "Spis Dette Not That! For barn." Flere jenter enn gutter hoppet over frokost i den undersøkelsen.

Barn som hopper over frokosten er mer sannsynlig å utvikle skadelige vaner, som å røyke eller drikke alkohol. Dette er fordi kroppen fortsatt craves næringsstoffer selv om du ikke tar dem på, som etterlater et barn følelsen misfornøyd etter et måltid. Som et resultat, kan et barn forsøker å tilfredsstille det suget med tomme kalorier eller ved å stille vanedannende adferd.

Snack Wisdom

Fokuser på å spise mat med mer ernæringsmessig verdi stedet konsentrere seg om å konsumere mindre mat helt. For eksempel, småspising på popcorn er en legitim måte å øke hel-korn forbruket i barn, så lenge snack ikke blir kvalt i smør og salt. Popcorn eaters har et høyere inntak av fiber og fullkorn versus folk som unngår denne snack, ifølge en studie sitert i "Eat Dette Not That, for Kids. '

Barn trenger ikke å kutte sjokolade ut av deres snacking, heller. Mørk sjokolade er lastet med antioksidanter og litt fiber. Usaltet nøtter er et annet snack som også er en kilde til energi. Husk å holde porsjonsstørrelser moderat når snacking.