Digidexo.com

Virkningene av en magnetisk overmadrass

Virkningene av en magnetisk overmadrass


Fordelene med magnet terapi kan oppnås ved å legge en magnetisk madrass pad til din perle. Magnet madrass pads vanligvis har rader med magneter sydd inn i madrassen. De rekker av magneter er innlagt mellom lag av polyester, skum, bomull og / eller damask for å hindre at magnetene fra å bli følt mens puten er i bruk. Magnetiske pads bør ikke brukes av gravide eller personer med implantert enheter som pacemakere eller defibrillatorer. Konsultere legen din dersom du har noen spørsmål.

Pain Relief

Hvis du lider av hyppige muskelsmerter, kan magnetiske pads bidra til å redusere bein, ledd og muskelsmerter. Eldre folk, folk som er overvektige og folk som lider av kroniske ledd eller vev problemer som leddgikt, carpal tunnel, isjias eller fybromyalgia, kan alle bruke magnetiske pads for generell smertelindring. Idrettsutøvere kan også bruke magnetiske pads for å få smertestillende etter en anstrengende dag med fysisk anstrengelse.

Blodsirkulasjonen

Magneter kan bidra til å få partikler i blodet beveger samt åpne opp blodårene litt. Magnetiske pads kan brukes til å bidra til å øke blod og oksygen sirkulasjon og for å redusere betennelse. Generelt forbedrer sunn blodsirkulasjon organer muligheten til å helbrede og rense seg med giftstoffer. Høyt kolesterol, diabetes, nevrologiske sykdommer og høyt blodtrykk alle er forbedret med bedre blodsirkulasjon.

Balansere pH

Hvis resultatene fra munnen pinne eller urinprøver viser at kroppen din har en ubalansert pH-nivå (er surt), kan magnetiske pads brukes til å hjelpe basisk kroppen. Å ha en syrlig kroppen pH kan påvirke ens stoffskifte, hindre kroppen fra staving av sykdom, kompromittere evne til vitale organer til å fungere ordentlig, og kan føre til at kroppen til å prøve å lekke mineraler fra skjelettet for å nøytralisere syren. I forbindelse med en magnetpute, bør kosten endringer også gjøres. Disse inkluderer å spise mindre sure matvarer som meieriprodukter, kjøtt, kaffe, brus og produkter med bearbeidet hvete og sukker og spise mer basisk mat som for eksempel grønne grønnsaker, soyaprodukter, urtete og mat laget med ubehandlet søtningsmidler som honning eller rå sukker.