Digidexo.com

Dental Fakta for Kids

Dental Fakta for Kids


Besøke tannlegen regelmessig hjelper barnet til å utvikle gode muntlige og tannhygiene for fremtiden. Barn som ikke gis tannlege rutinemessig ofte falle i 25 prosent av barna som har 80 prosent av hulrom, advarer den amerikanske Academy of Pediatric Dentistry. Heldigvis har du flere barnevennlige fakta du kan bruke til å minne barnet ditt om viktigheten av god tannpleie.

A Different Tongue for Everyone

Som fingeravtrykk og snøflak, alle har et unikt mønster tungen opprettet av ulike konfigurasjoner av smaksløkene. Se i speilet med barnet ditt på hans tunge og peke ut små humper som er ansvarlige for å smake maten hans. Nevn at du pusser tungen blir kvitt bakterier og bakterier som gjør pusten stinkende mens han undersøker tungen.

Tanntråd

Den første kommersielle tanntråd solgt i 1892 var laget av silke. Barn kan lære å bruke tanntråd ved hjelp av en pre-gjenget floss enhet snarere enn sliter med å vikle den rundt fingrene. Vis barnet ditt alle sprekker i tennene og hvordan tanntråd hjelper kvitte seg med mat og bakterier fra alle steder hennes tannbørste ikke kommer til.

Tannbørster

Den gjennomsnittlige moderne tannbørste inneholder over 2.500 bust. Den første tannbørsten ble oppfunnet i Kina i 1498 ved å forkorte villsvin hår og feste dem til baksiden av et bein pinne. Minn barnet ditt at du pusser tennene to ganger om dagen, i minst tre minutter, holder hulrom unna. Børsting bidrar også til å holde tennene hvite, skinnende og lukter friskt.

Chewing Gum

Amerikanske barn bruke nær til $ 1 milliard hvert år i tyggegummi. Med mindre det er sukkerfri, kan tyggegummi forårsake hull i tennene akkurat som godteri. Folk som drikker tre eller flere sukkerholdige drikker, inkludert juice, hver dag opplever 62 prosent mer tannråte. Ta deg tid til å fortelle barnet ditt hvorfor brus, godteri og juice er dårlig for tennene, og bør reserveres for spesielle anledninger.