Digidexo.com

Hva betyr det når et sår Sluk?

Hva betyr det når et sår Sluk?


Selv om noen sår behandles med kirurgiske avløp, andre sår renne av på egen hånd for å hjelpe kroppen å kvitte seg med pus, blod og andre væsker. Når fluidene renne, noen av muligheten for infeksjon er fjernet.

Kirurgisk Drain

Leger noen ganger setter en renne i et sår etter operasjonen for å slippe pus eller press. Selv avløp ikke hindre smitte, har de noen ganger drenere væske som kan føre til infeksjon. Kirurgiske avløp ikke forårsake sår til å gro raskere.

Natural Drain

Sårvæske eller væske fra sår, oser ut av blodårene på grunn av betennelse. Det kan inneholde rusk og bakterier, og kan være klar, farget med blod eller blodig. Mengden av drenering, kan dens farge og konsistens indikere hva fluidinnretning.

Mengde Drenering

En stor mengde væske, eller eksudater, kan forsinke helbredelses som det kan være et symptom på infeksjon eller øket ødem, en øket mengde av fluid under huden.

Associated Problemer

Beslutningen om å drenere sår er påvirket av livskvalitet, hvor tidkrevende behandling kan være, infeksjoner og smerter.

Infeksjon Symptomer

Symptomer på infeksjon inkluderer rødhet eller hevelse i såret området, bankende smerte eller ømhet, røde striper i huden rundt såret, pus eller vannaktig utflod samlet under huden eller drenering fra såret, en stygg lukt eller frysninger eller feber.