Digidexo.com

Vil eddik kur Psoriasis?

Apple cider eddik brukes til å behandle ulike helseproblemer, inkludert psoriasis. Det er fornuftig, fordi som en behandling, kan den brukes til behandling av en tilstand fra innsiden og ut. Psoriasis er ansett å være en kronisk tilstand som oppstår når kroppens hudceller bygge opp, modning ved en meget rask hastighet.

Eddik Bath

En eddik bad kan være svært effektive i dempende effektene av psoriasis. For å forberede en eddik bad, begynne å fylle badekaret med varmt vann. Noen mennesker foretrekker vannet være svært varm, mens andre foretrekker det bare å være lunken. Tillat badekaret for å fylle omtrent en tomme av veien full og tilsett ½ av en kopp eple cider eddik i vannet som det fortsetter å fylle opp. Noen få dråper av en favoritt eterisk olje (kamille eller lavendel er populære valg) kan også legges på dette tidspunkt for en ekstra aromaterapi fordel. Suge i karet i 10 til 15 minutter, men husk at en kjøligere bad kan lindre kløe som er vanligvis forbundet med psoriasis.

Lindre kløende hud

Kløende hud er et vanlig problem for mange mennesker som har blitt diagnostisert med psoriasis. Fyll en sprayflaske med 2-3 spiseskjeer av eple cider eddik og vann. Lett tåke alle områder som er berørt med psoriasis. Dette frembringer noe av en kjølende følelse og bidrar til å lindre symptomer ofte forbundet med psoriasis. Tånegler og fingernegler som påvirkes av psoriasis kan også bli dynket i eddik vann for å lindre symptomene.

Drikk Eddik Water

Eddik vann er et gammelt middel bra for mange ting, blant annet behandling av psoriasis fra innsiden og ut. Bland ett femtinitti teskjeer av eple cider eddik med 16 gram friskt vann og drikke i løpet av dagen. De fleste bør drikke minst 64 gram vann om dagen. Dette kan være eddik vann, om nødvendig, ellers sørge for å drikke minst to 16-unse glass eddik vann om dagen. Blande like deler av honning og eddik sammen vil produsere et produkt som kalles honegar. Noen mennesker Svelg en to tablespoons av honegar rett som en gammel folkemedisin til å behandle psoriasis. Du kan også legge til en spiseskje honegar til et glass med varmt vann, bland godt og drikke på denne måten.