Digidexo.com

Sage Kvinne Menopause Healing

Det er flere naturmidler som kan bidra til å lindre og redusere symptomer på overgangsalder. Sage er en slik urt, og har vist seg å lette symptomer som angst, tretthet, nattesvette og hetetokter. Sage blad er også antatt å redusere alvorlighetsgraden av humørsvingninger som kan følge menopause samt avlaste stress og depresjon.

Te

Du kan drikke salvie te opp til tre ganger om dagen uten risiko for bivirkninger. For å gjøre en velduftende salvie te, kombinere 1 til 2 ts av tørket urt i en kopp kokende vann. Dekk og bratt mellom fem og ti minutter. Strain og drikke. Tørket salvie er lett tilgjengelig på matbutikk i krydder midtgangen, eller du kan dyrke dine egne.

Skjær

Sage kan tas i skjr skjema for å lette symptomene på hetetokter, stress og redusert smøring forårsaket av overgangsalderen. Anstrøk av salvie kan tas ved å bruke 3-15 dråper plasseres i din favoritt drikke som te, isvann eller juice. Ta denne skjær ikke mer enn tre ganger om dagen for å trygt komme lindring av symptomer.

Kosttilskudd

Sage kosttilskudd kan kjøpes gjennom noen anerkjente online urte kilde eller hos din lokale helsekost butikk. En standard dose for lettelse av menopausesymptomer er 2 til 3, 600 mg. kapsler to ganger daglig med vann til måltidene.

Fordeler

Common, vanlig salvie er nyttig for å redusere flust av svette som skjer under hetetokter. Sage har også evnen til å fukte legemet, smøre indre vev slik som i vagina. Dette er nyttig fordi vaginal vev blir vanligvis tørr og mindre smurt i overgangsalder.

Sage er også antatt å være en agent som kan bringe på trykt menstruasjon. Sage kan ha phytoestrogenic effekter på kroppen som hjelper med østrogenmangel. Det er denne virkning som gjør salvie så nyttig ved behandling av hetetokter spesielt problematisk sammen med andre symptomer på menopause.