Digidexo.com

Baby-Heat utslett rettsmidler

Heat utslett, også kjent som stikkende varme eller sommer utslett kan oppstå i alle aldre, men er mest vanlig hos spedbarn og barn under to år. Det kan være kløende og ubehagelig, og kan vare i flere dager. Heat utslett er ikke alvorlig, men det er en indikasjon på at barnet ditt er overopphetet, og at du bør ta skritt for å kjøle henne. Overoppheting kan føre til slike alvorlige forhold som heteslag og heteslag.

Hva er varmeutslett?

Heat utslett er en hud irritasjon forårsaket av overdreven svetting i varme, fuktige forhold. Det er identifisert av små røde nupper, og i noen tilfeller små blemmer, som form over blokkerte kjertler som ikke kan skille ut babyens svette. Disse små humper som regel dukker opp i foldene i huden og i deler av kroppen hvor klærne passer perfekt og forårsaker svette for å bli fanget. Typiske varmeutslett nettsteder inkluderer brystet, magen, halsen, skrittet og rumpe.

Rettsmidler

De fleste former for stikkende varme trenger ingen behandling, som utslett vil gå bort av seg selv etter hvert. Men hvis du velger å gjøre noe med utslett, er det første og viktigste elementet for å kjøle ned huden. Fjern alle klær som kan være årsaken til babyen din til å svette og tørke huden med rent, kaldt vann, klappe den tørr.

Du kan også blande en teskje natron i en kopp med vann og bruke denne løsningen til de berørte områdene flere ganger om dagen med en absorberende bomullsklut. En liten skur med maismel pulver (ikke talkum som kan skade barnets lunger) er en annen mulig behandling. Pulveret vil bidra til å holde babyens hud tørr.

Naturlig rettsmidler inkluderer påføring skiver av kule agurk eller aloe til de berørte huden for å berolige og avkjøle den.

Mange over-the-counter kremer og medisiner kan hjelpe til å rydde opp en sak av varmeutslett. Noen av disse inkluderer hydrokortison krem ​​og Calamine lotion. Rådfør deg med barnets barnelege før du bruker slike produkter for varmeutslett behandling.

Hvordan unngå varmeutslett

Når været er varmt, kle barnet ditt i mykt, lett bomull klær. Bomull er svært absorberende og holder fuktighet bort fra babyens hud.

En vifte kan hjelpe fordampe fuktighet og kjøle din baby. Sørg for å plassere viften bort fra barnet, slik at den milde brisen kan drive over barnet og hjelpe henne svette fordampe.