Digidexo.com

Positivt og ulemper av Herbalife Diet

Herbalife kosthold er en vekt-tap regime som bruker flytende måltider som en erstatning. Dietten bruker protein drinker å erstatte to måltider hver dag. Drinkene er ledsaget av multivitaminer og urtetabletter. Denne kontroversielle diett sikkert har noen fordeler og ulemper.

Pros av Herbalife

Det er begrenset med proffene for å være på Herbalife kosthold. Den første er at pro dietten er enkel. Instruksjonene er rett fram og lett å følge. Den andre pro av Herbalife kosthold er at det er lett å ta supplement rister og måltid erstatninger. Dette gjør det svært praktisk. Også er det ingen kosttilskudd restriksjoner.

Ulemper med Herbalife

På toppen av listen ulemper er at denne dietten er ekstremt dyre. Det kan sette deg tilbake, med frakt, over 100 dollar (fra 2009). En annen ulempe er at efedrin, en ingrediens i Herbalife diett, har vist seg å ha svært negative effekter. Noen av disse bivirkningene er uregelmessig hjerterytme, brystsmerter, hodepine og kortpustethet. Disse bivirkningene kan være livstruende. Også efedrin vil bygge opp en usunn narkotika toleranse, slik at mer efedrin vil bli nødvendig hvis du forfølge Herbalife for en lengre periode.