Digidexo.com

Bruk av fordøyelsesenzymer fra planter

Bruk av fordøyelsesenzymer fra planter


Fordøyelsesenzymer kan bidra til å lindre symptomene på noen fordøyelsessykdommer. Mens legemet skaper, utskiller og utnytter mange fordøyelsesenzymer, alder og andre helsefaktorer kan redusere mengden av enzymer som produseres. Ifølge Phyllis Balch i sin bok "Resept for Nutritional Healing", en mangel på enzymer reduserer i stor grad fordøyelsen av mat, og kan føre til ernæringsmangler, fordøyelsesforstyrrelser og inflammatoriske tilstander. Supplerende fordøyelsesenzymer er ofte utvunnet fra planter.

Bromelain

Bruk bromelain å bryte ned høy-protein måltider. En av de mest vanlige plantebaserte fordøyelsesenzymer kommer fra ananas. Ananas inneholder bromelain, som hjelpemidler i fordøyelsen av proteiner. Dens fordøyelses fordelene kan bli styrket når det tas sammen med andre enzymer som bryter ned fett og karbohydrater. Bromelain inneholder også noen antibiotika egenskaper også.

Ifølge University of Maryland Medical Center, har Tyskland godkjent bruken av bromelain i behandling etter kirurgi hevelse og betennelse. Det kan også være nyttig i behandling av inflammatoriske tilstander i bløtvev skader. Ta bromelain på tom mage for å bruke det for provoserende spørsmål.

Papaya

Ta papaya enzymer for etter-måltid fordøyelses lettelse. En av de minst kostbare fordøyelsesenzymer er laget av papaya. Papaya inneholder papain som bidrar til sammenbrudd protein. Den papain i papaya blader har også blitt brukt til mørt kjøtt. Disse enzymene blir ofte solgt i tyggeform og kan kombineres med klorofyll eller mynte, til å friske pusten. Papaya bidrar til å lindre fordøyelsesforstyrrelser, og kan bidra til å stimulere appetitten.

Bredspektret Enzymer

Bruk bredspektret plantebasert enzym kosttilskudd for å hjelpe fordøye en rekke typer mat. Disse enzym kosttilskudd kan inneholde isolerte former av forskjellige enzymer som protease, amylase, alfa-galaktosidase, cellulase, lipase og andre som bidrar til å bryte ned fett, proteiner, fiber og sukker.

Disse enzymer er ofte vesentlig dyrere enn papaya eller bromelain produkter. Den nøyaktige potens av enzymene kan også være vanskelig å sammenligne så er det flere måleenheter for enzym styrke. Når jeg prøver bredspektrede enzymer for første gang, prøv lavere potens enzymer som sterkere enzymer kan forårsake fordøyelses opprørt hvis de ikke trengs. Nedre-potens enzymer er også mye rimeligere enn de høyfaste enzymer.

Noen plantebaserte fordøyelsesenzymer produkter er spesielt formulert for spesifikke fordøyelses problemer som matallergier og gass og oppblåsthet. Husk at fordøyelsesenzymer anbefales ikke for barn.