Digidexo.com

Hvordan lære NLP Online

Hvordan lære NLP Online


Neuro-Linguistic Programming, eller NLP, er en metode for selvutvikling og suksess modellering som ble utviklet av Richard Bandler og John Grinder. Ved å studere vaner og metoder for svært vellykkede mennesker, og analysere hva det var om sine interne prosesser som gjorde dem på den måten, Bandler og Grinder utviklet prosedyrer for instilling de vellykkede kvaliteter i andre. Det finnes mange metoder for å lære NLP, gjennom skoler, seminarer, bøker og på Internett. Internet læring er raskt blitt mer populært på grunn av sin bekvemmelighet, tilgjengelighet og pris.

Bruksanvisning

Finn en akkreditert online skole som tilbyr NLP trening. Det er mange skoler på nettet som tilbyr NLP kurs som spenner fra gratis primere til omfattende sertifiseringsprogrammer. Å finne den rette skolen for deg, avhenger av din interesse n NLP, og det endelige målet i å lære teknikkene.

Registrer deg for online workshops. Mange høyttalere og profesjonelle NLP utøvere tilbyr web-baserte seminarer til nye og potensielle studenter. Disse workshops og seminarer varierer også i pris, lengde og innhold. Mens gode seminarer berører et flertall av NLP emner, de er vanligvis ikke så grundig som andre kurs.

Besøk NLP fora og registrere deg for NLP nyhetsbrev. Forum er et bra sted å se hvordan andre lærer NLP, og for å samle tips og råd om læring. Hvis du har problemer med å forstå visse teknikker, høre fra en annen person som har hatt det samme problemet og løst kan det hjelpe deg til å forstå stoffet bedre.

Tips og advarsler

  • Sørg for å sjekke reputability for enhver online selskap som tilbyr å selge deg opplæring. Mens det er mange legitime skoler og kurs, det finnes også selskaper som tilbyr substandard innhold for et gebyr.