Digidexo.com

Hva er årsakene til en Vanlige bankende hjerteslag?

Et bankende hjerteslag er kroppens reaksjon på økt stress, angst eller fysisk aktivitet; det er en helt normal kroppsfunksjon. Men hvis du har en ofte bankende hjerteslag, kan det tyde på en mer betydelig medisinsk problem.

High Blood Pressure

Da kroppens blodtrykket er for høyt, har hjertet til å pumpe hardere og hurtigere å oppnå tilstrekkelig blodstrøm til kroppens vev. Som kroppen tilpasser seg konsekvent høyt blodtrykk, kan du oppleve en ofte bankende hjerteslag.

Mitralklaffprolaps

Mitralklaffprolaps oppstår når en eller begge klaffene i hjerteklaffene ikke lukker ordentlig ved sammentrekning av hjertet. Når dette skjer, en liten mengde blod flyter bakover inn i hjertet ventriklene, forårsaker et hjerte bilyd. Denne tilstanden ofte resulterer i en ofte bankende hjerteslag, blant andre symptomer.

Aterosklerose

Med aterosklerose, en opphoping av plakk på arteriene får dem til å bli smalere. Denne innsnevring reduserer blodstrømmen til og fra hjertet, som få hjertet til å slå raskere for å gjøre opp for dette utilstrekkelighet.

Angst Disorder

Generalisert angstlidelse er en mental tilstand karakterisert ved en vedvarende følelse av angst. Kroppen reagerer med en bankende hjerteslag og en økt følelse av våkenhet.

Panic Disorder

Panikklidelse er preget av hyppige panikkanfall og episoder av irrasjonell frykt og panikk. I tillegg til de psykiske symptomer (panikk, frykt, terror), de fysiske symptomer inkluderer brystsmerter, pustevansker og økt hjertefrekvens.