Digidexo.com

Hva er tegn på en tenåring røyke?

Hva er tegn på en tenåring røyke?


Røyking er en usunn vane at mer enn 80 prosent av røykerne plukke opp som tenåringer, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. Det er mange grunner for ungdom plukke opp røyking, herunder påvirkning av reklame og media og gruppepress. Der noen tegn til å plukke opp på hvis du har mistanke om en tenåring har vært røyking.

Stinkende Klær

Lukten av røyk kan ofte få knyttet til klær så sjekk tenåring klær for lukten. Du kan også finne at tenåringer vil bruke deodorant, parfyme eller aftershave i et forsøk på å skjule lukten. Dessverre for dem, disse produktene ikke bli kvitt lukten av røyk, men bare dekke dem opp. I de fleste tilfeller vil du være i stand til å lukte vag lukten av røyk gjennom duften.

Being Evasive

Hvis din tenåring plutselig begynne å begynne å unngå deg når han kommer hjem, kan det være fordi han ikke vil at du lukter røyk på ham. Tilsvarende hvis han begynner å skifte klær når han kommer hjem eller dusjer eller børster tennene overdrevent så kan det være et forsøk på å skjule sin røyking.

Røykeutstyr

Halvparten av problemer med å være i stand til å fortelle om tenåringer er røyking er å vite og å identifisere hvilke elementer som blir brukt. Hvis du merker at tenåringen har lighter eller fyrstikker i hennes rom kan det være fordi hun bruker dem for å røyke. Andre røykeutstyr vil omfatte tobakk bokser, rør, rullepapir, filtre og selv små biter av kort som er brukt for å lage filtre eller kakerlakker. Du kan også legge merke sigarett boks-formet buler i din tenåring bukser eller frakkelommene.

Gjør Husarbeid

Hvis din tenåring plutselig begynner å melde seg frivillig til å gjøre husarbeid, spesielt hans eget vaskeri, så det kan være et avslørende tegn på at de prøver å unngå deg fra å komme i kontakt med sine røykfylt klær.

Røyking Flekker

Selv moderate røykere kan få gule eller brune flekker på fingrene - oftest på indeksen og midtre fingrene. Likeledes røyker tenner kan også bli farget produsere en off-white eller gul skjær til tidligere hvite tenner. Disse flekker kan indikere din tenåring er røyking sigaretter.

Helse Signs

Røyking kan påvirke en tenåring helse, og dette kan være tydelig i en rekke måter. Hvis din tenåring har utviklet en hoste, særlig først i morgen, kan det være relatert til røyking. Også, hvis tenåringen er ute av pusten mens du gjør tidligere overkommelig oppgave det kan være på grunn av effektene av røyking på lungene.