Digidexo.com

Max Gerson Cancer Therapy

Max Gerson Cancer Therapy er en alternativ protokoll for kreft og andre sykdommer som talsmenn rå økologisk mat og juice, samt kaffe Klyster. The Gerson Therapy krever en streng diett og juice regime som hevdes å fjerne giftstoffer fra kroppen og styrke immunforsvaret, og dermed fjerne de faktorer for kreft. Den Gerson protokollen er kontroversiell og de fleste offentlige instanser benekte sin effekt, men det er fortsatt en av de mest populære naturlige behandlinger for kreft i dag.

Historie

Max Gerson, MD, først begynte å behandle pasienter med tuberkulose i Tyskland på 1920-tallet. Etter at nazistene kom til makten, Gerson flyktet Europa for USA og begynte å behandle kreftpasienter med sin juice-basert protokoll. Han hevdet å ha en kur for kreft og utgitt sin bok "A Cancer Therapy: Resultater fra 50 Cases" i 1958, et år før han døde. Hans datter, Charlotte Gerson, grunnla Gerson Institute i San Diego, California., Som fortsetter å operere i dag.

Funksjoner

The Gerson Therapy talsmenn en hovedsakelig rå økologisk og vegansk kosthold. Saft av friske grønnsaker er fortært på timen hver våkne time på dagen. En rekke kosttilskudd er også anvendes i terapi, inkludert vitamin B-12 og rå leverekstrakt. Kaffe enemas er også en integrert del av Gerson protokoll og er påstått å øke gallestrøm, og derfor avgiftning.

Effekter

Ifølge Gerson Therapy Instituttets hjemmeside, forsøker behandling for å rense kroppen for kreftfremkallende miljøgifter og aktivere kroppens evne til å helbrede seg selv. Nettstedet hevder at tusenvis av mennesker har blitt helbredet for "uhelbredelige" sykdommer ved hjelp av Gerson-protokollen. Den fastslår videre at Gerson Therapy dobler oksygen i kroppen og regenererer leveren. Ved å avgifte kroppen, blir tumorer brytes ned og fjernes.

Betraktninger

The Gerson Cancer Therapy er ikke godkjent eller anses som gyldige av de fleste av den ordinære medisinske fellesskapet. Ifølge National Cancer Institute meste av publisert informasjon om behandlingen er basert på vurderinger av tidligere saker. En gjennomgang av syv dokumenterte studier av terapi gjort ved University of Texas MD Anderson Cancer Center fant en mangel på bevis for å konkludere med at Gerson terapi hadde noen effekt på kreft, men flere studier viser forlenget overlevelse tid hos pasienter på Gerson protokollen over kontrollgruppene.

Advarsel

Det er minst tre dokumenterte tilfeller av dødsfall som kan være grunn til å bruke kaffe Klyster, ifølge National Cancer Institute.