Digidexo.com

Hvordan bruke Kolon Rensing Produktene

På daglig basis, er vi utsatt for miljøgifter, som siver inn i kroppen og bosette seg i ulike organer som lever, nyrer og tarmer. Detoxing kan bidra til å eliminere disse miljøgiftene, og kolon rensing produkter, som en del av denne detoxing, kan bidra til internt rense tarmene slik at bebygde giftstoffer og avfall kan løsne og eliminert. Kolon rensing produkter, i kombinasjon med vann og et sunt kosthold, arbeide effektivt i fjerning av parasitter, sopp og bakterier.

Bruksanvisning

•  Ta kolon rensing produktene i enten kapsel eller naturlig fiber skjemaet en gang om dagen med et fullt glass vann. Når du lider av forstoppelse eller diaré, kan en annen servering tas, men vanninntaket må økes. Følg alltid instruksjonene på beholderen eller flaske.

Følg en diett høy i fiber og lite bearbeidet sukker og mel. Hvitt mel fester seg til veggen i tykktarmen og tykktarmen fra stopper absorberende essensielle næringsstoffer og vitaminer. Fiber, på den annen side, renser tykktarmen.

Drikk rikelig med vann. Vanntap øker under renseprosessen, slik at dehydrering kan forekomme. Vann hjelper også til tømming av giftstoffer fra tykktarmen.

Fast for en komplett dag på romtemperert vann for å rense tarmen og for å øke hastigheten på stoffskiftet. Drikk minst åtte 8 oz. glass vann. Den eneste maten som kan brukes er grønne, grønne grønnsaker eller frisk frukt.

Spice mat med ingefær, hvitløk, kanel, koriander eller spisskummen frø å fordøye maten, og for å rense tykktarmen. Disse urtene også hjelpe med fordøyelsesbesvær, luft i magen og magekramper.

Ta probiotika mot slutten av tykktarmen rensing prosessen for å legge til gode bakterier i tarmene. Følg instruksjonene på renseprodukt container for å sikre varighet eller lengre tid blir fulgt.

Tips og advarsler

  • Før du starter et kolon rensing prosessen, snakke med legen din. Mange kolon rensing produktene inneholder ikke sukker, salt, melkeprodukter eller hvete. Unngå røyking og trene regelmessig.