Digidexo.com

Fordeler med elektriske rullestoler

Fordeler med elektriske rullestoler


Elektriske rullestoler, også referert til som elektriske rullestoler, er et vanlig hjelpemiddel til daglig bor for folk som er funksjonshemmet eller eldre. Elektriske rullestoler gi mange fordeler for rullestol-bundet mennesker. Mange mennesker som trenger rullestol finne en elektrisk rullestol gir flere fordeler enn en klumpete manuell rullestol.

Økt mobilitet

For funksjonshemmede som ikke kan bruke armene til å drive en manuell rullestol, eller for folk som ikke har overkroppen styrke til å selv kjøre en manuell rullestol, elektriske rullestoler tilbyr muligheten til å være mobil med bruk av en joystick eller munnstykke, slik som slurk og puff kontroll beskrevet av Wheelchair.ca eller en tungestyrt rullestol.

Økt Manøvrerbarhet

Elektriske rullestoler bruke hjul som svinger en full 180 grader for å gi mer handlingsrom, særlig i små områder, i henhold til elektriske rullestoler Center. Manøvreringsevne er en av de viktigste problemene knyttet til rullestol bruk. Elektriske rullestoler tillate en funksjonshemmet person til å komme seg rundt trange steder og gå gjennom mindre områder, som er spesielt gunstig hjemme.

Økt fysisk støtte

En elektrisk rullestol kan ha mulighet for å tillate mer fysisk støtte, inkludert justerbar sitteplasser som for eksempel tilt og hvile. Makt rullestolbrukere kan også justere høyden på stolen for å se sine omgivelser mer tydelig. Noen elektriske rullestoler har også muligheten til høyden for å hjelpe en person komme til en stående posisjon.

Flere terreng alternativer

Ifølge The Rullestol Site, og har en elektrisk rullestol en mye mer stabil base, som tillater brukere å traversere mer utendørs terreng enn de kunne i en manuell rullestol. Elektriske rullestoler gir også en mer komfortabel tur i ulendt terreng.

Flere Transportalternativer

Elektriske rullestoler kan brukes som sete i et motorkjøretøy. De er lettere bundet ned og sikret i et motorkjøretøy enn en manuell rullestol. Elektriske rullestoler kan ofte være en komfortabel og enkel metode for transport uten å måtte overføre brukeren til et vanlig sete i bilen.

Oftest, folk som er rullestol-bundet krever bruk av en handi-buss eller handi-van, som er endret biler til transport av rullestoler. Makt rullestolbrukere kan bruke en vanlig bil som har litt modifikasjoner til stropp i en elektrisk rullestol.