Digidexo.com

Hvordan bruke hjemme rettsmidler for å øke kvinnelig libido

Hvordan bruke hjemme rettsmidler for å øke kvinnelig libido


En lav kvinnelig libido kan være forårsaket av en rekke faktorer, blant annet stress, mangel på mosjon, et usunt kosthold, visse medisiner og hormoner. Antidepressiva kan redusere libido og gjøre det vanskelig å selv få tennes. Lav libido kan skade ditt ekteskap, siden sex spiller en viktig rolle i ethvert godt forhold. Viagra for kvinner er nå på markedet, men det kan bli for dyrt for folk flest. I stedet for å bruke penger på foreskrevet medisiner, hvorfor ikke øke din libido naturlig måte ved hjelp av urter og kosttilskudd, spise riktig type mat og trening? Det er enkle og rimelige måter å øke en kvinnes libido uten å legge ut en stor sum penger for en resept.

Bruksanvisning

•  Spis rå østers. Noen mennesker bryr seg ikke for dem, men hvis du kan stå å spise dem, legge til et par til ditt daglige kosthold. Skrubb skjellene for å fjerne skitt og bakterier, og deretter åpne skjellene og legg dem på litt is. Østers er høy i sink, som er kjent for å øke testosteron nivåer og sædproduksjonen hos menn. Prøv å spise noen rå østers en dag og se om det bidrar til å øke sexlysten.

Legg avocado til ditt daglige kosthold. Avokado har høye nivåer av folat, vitamin B6 og kalium, som alle spiller viktige roller i kvinnelige libido. Folsyre hjelper forbrenne proteiner, vitamin B6 bidrar til å øke mannlig hormon produksjon og kalium bidrar til å regulere den kvinnelige skjoldbruskkjertelen, noe som igjen bidrar til å øke kvinnelig sexlyst.

Spis mer asparges. Asparges er rik på vitamin E, som bidrar til å stimulere produksjonen av kjønnshormoner. Dette er bra for både kvinnelige og mannlige libido.

Spis en banan hver dag. Bananer er rike på kalium og vitamin B, som er viktig i produksjon av kjønnshormoner eller testosteron. Bananer er også stor for å øke energi.

Legg fiken til kosthold. Figurene er høy på aminosyrer, som kan øke kvinnelig libido. Fiken kan også øke seksuell utholdenhet.

Snack på selleri hele dagen og legge den til lunsj. Selleri inneholder androsterone, en luktfri hormon som frigjøres gjennom mannlig svette og velig slår kvinner. Selleri er også bra for deg, og smaker godt, også.

Spis egg til frokost hver morgen. Egg inneholder vitaminer B5 og B6, som bidrar til å bekjempe stress. De kan også bidra til å balansere hormonnivået, noe som er viktig for en sunn libido. Stress er en årsak til lav libido, så spiser noen deilige egg til frokost på en daglig basis.

Tips og advarsler

 • Fisk inneholder mange B-vitaminer, som for eksempel B5, B6 og B12, som er viktig å opprettholde et sunt reproduktive system. Laks er den beste fisken å spise for å få disse viktige vitaminer.
 • Legg litt basilikum til maten for å øke kvinnelig sexlyst og bidra til å forbedre kvinnelig fertilitet.
 • Brun ris, ost og kalkun er høy i sink. Sink er viktig for å holde testosteronnivå opp, og testosteronnivå bidra til å kontrollere både den mannlige og kvinnelige libido.
 • Leveren kan også bidra til å øke libido.
 • Aromaterapi essensielle oljer er effektive i å øke kvinnelig sexlyst. Aromaterapi oljer må fortynnes med carrier oljer før bruk. Du kan bruke aromaterapi oljer i bade eller har partneren din massere dem på kroppen din. Duften av aromaterapi oljer kan være et afrodisiakum hos kvinner.
 • Kaffe kan bidra til å øke sexlysten, fordi det øker energi.
 • Sjokolade er et populært afrodisiakum, og smaker godt, også.
 • Ginkgo, arginin, don quai og ginseng er alle urter som kan brukes til å øke kvinnelige libido. De kan tas i supplement form eller kokt i matvarer. Don quai er også kalt "kvinnens urt" fordi det har blitt brukt til å behandle menopausal problemer.
 • Får nok mosjon for å redusere stressnivået og opprettholde en sunn libido.
 • Ikke bruk disse hjem rettsmidler hvis du er allergisk mot noen av disse matvarene eller urter. Hvis du har en allergisk reaksjon, må du oppsøke lege umiddelbart.
 • Hvis du er usikker på noen av disse hjem rettsmidler, bør du kontakte legen din før du bruker dem.