Digidexo.com

Hvordan bli kvitt Decorticated Posture

Decorticate holdning er en tilstand som er et resultat av en slags hjernetraume. Den er karakterisert ved at det berørte person som strekker bena og trekke armene inn mot midten av kroppen med håndleddene og fingrene og som holdes mot brystet. Decorticate stilling er forårsaket av en skade på reaksjonsveien mellom hjernen og ryggmargen, og kan forekomme på bare en side av kroppen, eller begge deler.

Bruksanvisning

•  Forstå årsakene til decorticate holdning. Flere ting kan føre decorticate holdning blant dem er hjerneslag, blødning i hjernen, primær hjernesvulst, sekundær hjernesvulst, hodeskade, hjernestammen svulst eller lever indusert brain dysfunction.

Oppsøk lege umiddelbart. Decorticate holdning er et tegn på at det er en viss grad av bevisstløshet og en reduksjon av luftstrømmen. En av de første tingene som medisinske fagfolk vil gjøre for noen med decorticate holdning er å sette inn en pusterøret for å åpne opp luftveiene.

Samle en medisinsk historie for å gi til legen. Dette ville inkludere medisinsk historie når oppførselen startet, og hvis det er et mønster til forekomsten av virkemåten. Også hvis det er en historie med hodeskade eller narkotikabruk. Annen nyttig informasjon er hvis det er samme type holdning og hva atferd kan ha gått holdning.

Be om at nødvendige tester utføres, slik som blod og urin for å sjekke for bruk av narkotika, og for å bestemme om den riktige balansen av kjemikalier er tilstede. Også et hode MR og CT kan bidra til å finne årsaken. Andre tester som bør gjøres er en cerebral angiografi, en EEG og ICP overvåking.

Oppsøk et sterkt anbefalt rehabiliteringssenter i tilfeller av alvorlig hodeskade. Rehabilitering bør omfatte fysiske, yrkesmessig og tale terapi. Det er også støtte hodeskade grupper for å hjelpe familiemedlemmer i å håndtere de følelsesmessige problemer forbundet med hodeskade av en kjær.