Digidexo.com

Hvordan bruke Epsom Salts for Smerter og plager

Hvordan bruke Epsom Salts for Smerter og plager


Når dine muskler og ledd er verkende og smertefullt, er det ikke alltid nødvendig å strekke seg etter smertestillende midler eller dyre kremer og salver. Epsom salter er en ofte glemt rette for smerter og plager. De er et mye rimeligere alternativ for å bidra til å finne lindring og er veldig lett å finne på ditt lokale apotek. Prøv denne enkle teknikken bruker Epsom salter og du kan finne dette hjelper ikke bare avlaste noen av dine smerter, men reduserer noen av stress, også.

Bruksanvisning

Hvordan bruke Epsom Salts for Smerter og plager

•  Kjør en full bath av varme eller varmt vann, det som er behagelig for deg. Pass på at det er dypt nok slik at du kan suge din verkende muskler og ledd. Det er enda bedre hvis du har jets å hisse vannet mens du suge.

Hell i ½ kopp Epsom salter mens vannet går. Dette vil hjelpe Epsom salter løses lettere. Sørg for at du hjelper røre dem rundt hele karet med hånden slik at du får maksimalt utbytte av dem. Tilsett litt flere Epsom salter i vannet hvis det er en større kar.

La tid til å sitte en stund og nyte denne behandlingen for dine smerter. Farende gjennom badekaret som du tar en dusj Tap hele hensikten med soaking i karet. Lytte til noen fin musikk eller tenne noen stearinlys og nyte freden, eller få inn som bok eller et blad du har vært meningen å komme til. Epsom salter gjøre huden din føles mykere etter at du får ut av karet, som er en ekstra bonus.

Hint

  • Hold en stor krukke av Epsom salter ved siden av karet slik at du ikke glemmer å legge den til badevannet. Prøv å bruke disse på en konsistent grunnlag for å merke en forskjell i dine smerter.
  • Pass på at du ikke la disse sitter der små barn kan få innta dem.