Digidexo.com

PBS Brain Øvelser

Ifølge PBS.org, er PBS en organisasjon som gir 356 medlemsstasjoner slik at alle amerikanere kan oppdage nye ideer om livet gjennom TV og Internett-innhold. I 2007 begynte PBS lufting show om hjernen som diskuterte den forstand makter å endre og skal utøves. Ifølge Dr. Arthur Toga, professor ved UCLA, er hjernens aktivitet forårsaket av gener og miljø, og vi kan endre vårt miljø. Hjernen vår er smidig og foranderlig, uavhengig av alder og genetikk.

PBS Øvelser for voksne

PBS.org gir nybegynner øvelser på deres hjemmeside for voksne som bare starte å utøve sine hoder. Først bør du varme opp hjernen din ved å forsøke å skrive navnet ditt med ikke-dominant hånd, deretter forsøker å skrive navnet ditt med begge hender samtidig. Etter å ha praktisert dette for en bit, andre øvelser de tilbyr inkluderer å telle antall ruter i et bilde av mange firkanter, fullfører en sekvens av bilder ved å velge riktig slutt bilde fra et utvalg av tre, og så mye mer. Svarene er gitt på en egen side. For mellomliggende nivåer og utover, programmer og DVD-er er tilgjengelige med hjernen øvelser fra PBS.org, og de foreslår å kjøpe Gary Small bok, "The Memory Bibelen."

PBS Øvelser for Kids

PBS.org gir også hjernen øvelser for barn mellom 3 og 6. Den elektroniske programmet ikke bare bidrar til å forberede barna for hva de skal lære i skolen i 25 ulike ferdighetsområder, men det også holder hjernen arbeider under etter-skoletid , og det er gøy. Programmet omfatter interaktive spill, problemløsning spørsmål, setning for å lage verktøy og en leder av følelser og husarbeid. Programmet tilpasser seg barnets kunnskapsnivå, slik at hvert barn kan få mest mulig ut av det. Programmet er gratis i 15 dager og er ca $ 10 per måned etter det.

Livsstil endringer

Bortsett fra hjernen øvelser som PBS.org tilbyr, de anbefaler også å gjøre noen endringer i livsstilen din som vil øke din hjerne bruk. Akkurat som fysisk aktivitet gjør kroppen sterk, holder mental aktivitet hjernen skarp. Legge til nye aspekter til din livsstil og endre opp din daglige rutine kan føre til at hjernen til å jobbe hardere og bli skarpere. En enkel måte å gjøre dette på er å finne en ny hobby eller tidsfordriv, for eksempel lære et fremmed språk, prøver å spille et instrument, eller bytte gjenstand for bøkene du leser.