Digidexo.com

Naturlig hjemme bøte for å rense og Detox Colon

Tykktarmen er regionen i fordøyelseskanalen, hvor avfallet er klargjort for fjerning og er det området som er mest utsatt for kreftfremkallende stoffer. Den typiske amerikansk diett er lav i fiber og mye fett og sukker, som produserer frie radikaler i legemet. Den gode nyheten er at våre kolon ha et biologisk forsvar mot frie radikaler: en velvillig bakterier som skaper en kjemisk atmosfære hvor svulster har en tøff tid på å utvikle. Det er også visse ting du kan gjøre hjemme for å hjelpe til med kolon helse, inkludert rensing og detoxing med naturpreparater.

Rensing Foods å spise

Ifølge Bill Gottlieb, forfatter av boken "Alternative Cures: Mer enn 1.000 av de mest effektive hjem rettsmidler," spiser en overflod av mat med høyt fiber som grønnsaker og frukt er nødvendig for å rense tykktarmen av giftstoffer. Å effektivt renser, utpeke en eller to dager til å spise et stort utvalg av frukt og grønnsaker, mens avstå fra rødt kjøtt.

En annen mat å spise for optimal rensing og kolon helse er vanlig, unflavored yoghurt. Gottlieb hensikt at å spise bare en halv kopp av denne yoghurt hver dag vil støtte sunne bakterier i tykktarmen. Se etter yoghurt med "levende" eller "aktive" kulturer for absorpsjon av de gode bakteriene i tykktarmen trenger.

Ved hjelp av vann og olje til å rense giftstoffer

Ved inntak av store mengder fiber, er det viktig å drikke mye vann også. Seks til åtte glass vann om dagen er minimum. Fiber hjelper deg å rense kolon av giftstoffer fordi det absorberer vann og skaper store, bløt avføring. Andrew Gaeddert, regissøren av Get Well Clinic i Oakland, California., Anbefaler å drikke varmt vann mens rensing. Varmt vann stimulerer peristaltikken, den muskuløse action eller klemme-som presser avføringen gjennom fordøyelseskanalen, slippe uønskede giftstoffer.

Olje er en annen god måte å hjelpe rens og detox kolon. Olje smører tarmen, noe som gjør det enklere for krakk å gå ut kroppen din. Gaeddert anbefaler å sette en spiseskje (eller to) av olivenolje eller rapsolje (eller annen enumettet eller flerumettet olje) på grønn salat. Drikk vann sammen med dette.

Psyllium og Prune Juice

Psyllium skall er et gunstig supplement hvis fiber inntaket via mat er for lav. Et supplement som Metamucil er en annen god måte å ta i ekstra fiber. Tar enten psyllium skall eller et supplement, sammen med et fullt glass vann, har omtrent fem gram fiber per dose.

Prøv sviske saft mens rensing. Sviske juice inneholder et stoff som bidrar til å stimulere avføring. Ifølge Gottlieb, drikking 02:58 8-unse briller av en kombinasjon av sviske juice og vann bør være tilstrekkelig i å stimulere disposisjon.