Digidexo.com

Foods å unngå på en lav natrium diett

Lav natrium dietter kan ha nytte de med høyt blodtrykk, pusteproblemer, og hevelse i bena på grunn av vann oppbevaring. Lave natrium dietter krever elimineringen av visse mat. Les videre for å finne ut hva jeg skal unngå mens du er på en lav natrium diett.

Kjøtt og nøtter

Kutt ned på røkt, gravet, saltet, eller hermetisk kjøtt inkludert bacon kjøttpålegg, skinke, wienerpølsene, pølse, scrapple, kjøttpålegg, sardiner, kaviar og ansjos. Du bør også avstå fra å spise frosne panerte kjøtt og middager, for eksempel burritos og pizza, og hermetisert forretter, for eksempel ravioli, spam og chili. Saltede nøtter inneholder også mye natrium.

Dairy

Buttermilk, ost, smøreoster og sauser, og cottage cheese er høy i natrium. Makaroni og ost mix er en annen høyt natrium valg å unngå.

Brød og korn

Brød og rundstykker med saltet topper er høy i natrium og bør unngås. Du bør kutte rask brød; selv stigende mel; og kjeks, pannekake og vaffel mikser fra kostholdet ditt. Pizza, kjeks, korn brød, brød smule belegg, krutonger, og saltet kjeks --- samt prepackaged mikser for poteter, ris, pasta, og stuffing --- er høy i natrium også. Instant varme frokostblandinger kan også inneholde høye mengder av natrium. Totalt sett er mer bearbeidet et korn er, jo mer sannsynlig er det å være høy i natrium.

Frukt og grønnsaker

Hermetisk frukt og grønnsaksjuice, oliven, pickles, surkål og andre pickled grønnsaker er svært høy i natrium og bør unngås. Pasta og tomatsaus som ikke er hjemmelaget er også natrium tungvektere. Relishes, maraschino kirsebær og tørket frukt bør også sjekkes for sine natrium innhold.

Andre matvarer for å unngå

Hermetisert suppe, buljong, og buljong, samt flaske salatdressinger, saltet smør eller margarin, og instant pudding og kakemikser inneholder høye nivåer av natrium. Regelmessige peanøttsmør, party sprer og dips kan også ødelegge din lav natrium diett. TV middager, enten de har kjøtt i dem eller ikke, har en tendens til å være høy i natrium. I tillegg bør du unngå å legge salt til andre matvarer mens de spiser eller matlaging.

Drikkevarer

Diett drikker som diett brus, inneholder natrium, som gjør myknet vann.