Digidexo.com

Trene for barn med Cerebral Parese

Barn med cerebral parese ansiktet en mengde fysiske og følelsesmessige utfordringer på en daglig basis. Man skulle tro at det siste de ønsker å bekymre deg om er å trene. Imidlertid er gunstig og viktig for barn med cerebral parese trener. Noen øvelser kan bli innarbeidet med et barns fysiske terapitimer. Dessuten er det visse fritids øvelser som barn med cerebral parese kan engasjere seg i med en lege samtykke.

Fordeler

Trene vil holde et barn med cerebral parese i fysisk god form. Noen ganger folk er så distrahert med cerebral parese i seg selv at de glemmer at slike barn er i like mye behov for å trene som barn uten cerebral parese.
Hjertet vil høste fordeler av enhver form for trening, og det vil bidra til å øke barnets selvfølelse, også. Trene for barn med cerebral parese bidrar også til å lindre stress og gir dem muligheten til å sosialisere gjennom gruppeaktiviteter. Working ut bidrar til å lindre angst som er ofte forbundet med cerebral parese, og bidrar til å bedre koordineringen, fleksibilitet og styrke samtidig redusere kroniske sykdommer.

Fysioterapi

Barn som er diagnostisert med cerebral parese bør starte fysioterapi umiddelbart. Siden barnekropper er fortsatt i vekst og utvikling, til ungdommer med cerebral parese trenger hjelp lære å takle disse endringene.
Fysioterapi for cerebral parese pasienter har to mål: å hindre kroppens muskler fra forming til en permanent, unormal stilling; og for å hindre musklene fra forverres og svekkelse. Forskjellige øvelser, primært styrketrening, blir utført i løpet av fysioterapi for å oppfylle disse målene. Trene også kan bidra til å forhindre kontraktur, som er en muskel komplikasjon.

Recreational Exercise

Aerobic øvelser er ideelt hvis et barns fysiske tilstand tillater det, og hvis hennes helsepersonell gir samtykke. Dans er en flott måte å forbrenne kalorier mens toning muskler, og hjelper barnet slippe løs og slappe av. Trening med en hvilken som helst type ball er en effektiv trening, og hjelper barnet med cerebral parese lære koordinasjonsevne.

En av de beste måtene for et barn med cerebral parese å holde seg i form er ved å delta i vannbaserte øvelser, for eksempel svømming. Den naturlige motstanden i vannet bidrar til å bygge muskler tone og er mer behagelig for barn som har bein deformasjoner. Svømming hjelper også styrke lungene samt hjertet. Hva mer er, barn med cerebral parese er glad i svømming fordi de er i stand til å bevege seg lettere i vann enn de er på land.

Hippotherapy, eller ridning, er en stadig mer populær form for rekreasjon trening for barn med cerebral parese, ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag, fordi det forbedrer motoriske ferdigheter, selvfølelse, tale og generell følelsesmessige velvære.