Digidexo.com

Slik fjerner Vericose Veins

Åreknuter er vridd og forstørrede vener, oftest på bena og føttene. I normale årer, ventiler gjør blodet til å flyte fritt, men i åreknuter, til disse ventilene feil, forårsaker blod til basseng og venen forstørre. Årsaker for disse forstørrede vener omfatter, men er ikke begrenset til, graviditet, tromboflebitt (betennelse på grunn av koagulering), congenitally defekte ventiler, og tap av elastisitet i vener på grunn av aldring. Fedme kan også være en medvirkende faktor til utvikling av åreknuter på grunn av det økte presset lagt på bena når du står. Det er endringer i livsstil en person med åreknuter kan gjøre for å fjerne årer og lindre smerte. Når endringer i livsstil ikke forbedre tilstanden, kan polikliniske kirurgiske teknikker brukes til å fjerne åreknuter.

Bruksanvisning

•  Øvelse daglig. Åreknuter kan være en indikasjon på større sirkulasjons problemer. Turgåing, jogging og / eller deltar i aktiv idrett er en fin måte å øke blodsirkulasjonen i bena og å oppnå god generell kardiovaskulær helse.

•  Spis sunt. Unngå stekt og rask mat og spise balanserte måltider vil hjelpe i vekttap, noe som vil bidra til å redusere presset på venene.

Hev bena. Tar tid å heve bena over hjertenivå flere ganger daglig (dvs. legge seg ned på sofaen og plassere bena på et par puter) kan bedre blodsirkulasjonen i bena.

Bruk lav hæl sko. Iført høye hæler kan forverre tilstanden. Også når det gjelder antrekk, en elastisk støtte slangen slitt på bena for å stimulere til effektiv blodstrøm anbefales. Disse kan kjøpes over disk på de fleste apotek. De er tilgjengelige i forskjellige størrelser, farger og tetthet. Spør legen din som er rett for deg.

Sitt med bena uncrossed. Noen medisinske fagfolk mener at det å sitte med kryssede ben bidra til dårlig blodsirkulasjon problemer i bena.

Ta kontakt med din lege. Det anbefales at du bruker egenomsorg tiltak først, men hvis de bevise ineffektiv, medisinske prosedyrer er tilgjengelig - for eksempel som schelrotherapy, en prosedyre der små og mellomstore åreknuter blir injisert med en løsning som arr og lukker dem, og vene stripping. Noen av disse fremgangsmåter er mer omfattende enn andre. Spør legen din som er rett for deg.