Digidexo.com

Homeopatiske behandlinger for Gastroenteritis

Gastroenteritt er en medisinsk tilstand er en tilstand der tarmen og magen blir betent. Gastroenteritt er oftest forårsaket av en virusinfeksjon. I noen tilfeller, parasitter, bakterier og matbårne sykdommer er årsaken. De fleste mennesker som opplever gastroenteritt bli helt frisk, men i noen tilfeller kan det bli alvorlige, er så betimelig behandling imperativ. For de som ønsker å komplettere sin behandling er det noen effektive homeopatiske behandlinger for gastroenteritt tilgjengelig.

Lindre Kvalme

Ifølge Herbs2000, mjødurt og marikåpe er effektive i å lindre kvalme og urolig mage. Mjødurt kan være en gunstig homøopatisk behandling for gastroenteritt. Denne urten er effektiv i dempende kvalme og generelt urolig mage. Mjødurt er oftest konsumert som en te, opp til tre ganger om dagen. Marikåpe er en urt kjent for å være effektive i dempende urolig mage, kvalme og oppkast. Det er brygget i en te, tatt opp til tre ganger om dagen. Disse to urter kan også bidra til å berolige fordøyelseskanalen og fremme avspenning.

Soothe Betennelse

Gastroenteritt er forårsaket av betennelse så beroligende denne betennelsen kan bidra til å lindre symptomene. Ifølge Herbs2000, lindrer glatte alm betennelse i fordøyelseskanalen forårsaket av gastroenteritt. Denne urten er oftest konsumert som en te, opp til tre ganger om dagen. Johannesurt, cayenne og hvitløk er også nyttig i lindrende betennelser i fordøyelseskanalen. Ved lindrende betennelse, magesmerter, overflødig gass, kvalme og urolig mage vil bli lindres.

Beroligende og avslappende

Ifølge Herbs2000, kamille og peppermynte er gunstige homeopatiske behandlinger for gastroenteritt. Disse to urter kan bidra til å lindre flere symptomer som magesyke, kvalme og fordøyelsesbesvær. De er også kjent for å gi en generell følelse av velvære og ro. Urten kamille er kjent for sin evne til å roe kroppen og fordøyelseskanalen. Det kan lindre kvalme, rastløshet og angst. Kamille er oftest tatt som te. Peppermint er et populært homeopatisk behandling for gastroenteritt. Peppermynte roer kvalme og fordøyelsesbesvær, lindre gass og er generelt beroligende. Peppermynte er oftest tatt som te og kan inntas forbrukes flere ganger om dagen. Kamille og peppermynte kan tas sammen for å bidra til å forbedre deres påvirker.

Antibiotika Urter

Når gastroenteritt er forårsaket av bakterier, kan ta en antibakteriell urt bidra til å øke hastigheten på utvinning. Imidlertid bør antibakterielle urter erstatter ingen tradisjonelle antibakterielle medisiner foreskrevet av lege, bør de bare utfylle dem. Ifølge Louise Tenney, forfatter av "The Encyclopedia of Natural rettsmidler," antibiotika urter har muligheten til å hjelpe immunforsvaret i å drepe eventuelle mikroorganismer. Vanlig brukte antibiotika urter omfatter gul dock, buchu, rødkløver, Chaparral, myrra, solhatt, goldenseal og hvitløk.

Antiviral Urter

Når gastroenteritt er forårsaket av et virus, kan ta en antiviral urt bidra til å øke hastigheten på utvinning. Imidlertid bør antivirale urter erstatter ingen tradisjonelle medisiner foreskrevet av lege, bør de bare utfylle dem. Ifølge Tenney, antivirale urter har evnen til å ødelegge virus som har invadert kroppen. Vanlig brukte antivirale urter inkluderer gurkemeie, aloe vera, røde bringebær, Astragalus, pau d'arco, bygg, reishi, boneset, maitake, calendula, lakris, ho-Shouwu og solhatt.

Andre behandlinger

Gastroenteritt lider trenger å oppsøke lege for å få en sikker diagnose og for å finne ut årsaken. De må kanskje ta en reseptbelagte medisiner i tillegg til noen homøopatiske midler og bør aldri bare stole på et homøopatisk middel. De som opplever gastroenteritt bør være sikker på å konsumere rikelig med væske, fordi dehydrering er en vanlig bivirkning av gastroenteritt. Når oppkast og diaré er til stede de bør unngå tunge og fet mat. Matvarer som kjeks og grønnsaker kan inntas med lite bivirkninger. Når oppkast og diaré avtar bør de fortsatt avstå fra fet og tung mat og spise rikelig med grønnsaker og helkorn.