Digidexo.com

Informasjon om Gel innleggssåler

Informasjon om Gel innleggssåler


Hvis du noen gang har lidd av såre, verkende føtter, kan det hende du har prøvd en sko innersåle for å lindre smerte. En rekke sålene blir produsert for narkotika eller varehus kjøp til en minimal kostnad eller en du kan ha en tilpasset orthotic gjort for deg av en podiatrist for flere hundre dollar. Gel, som kan kjøpes i mange utsalgssteder, danner til føttene for å gi ekstra pute.

Medisinske fordeler

Iført gel mens du utfører aktiviteter, selv så enkelt som å gå, kan hjelpe deg ordentlig støtte kroppen. Sålene arbeide for å skape en skikkelig fot bue som bidrar til å styrke musklene som brukes til å støtte kroppen når vekten din er på føttene. Feilaktig bue kan forårsake innretting problemer mellom hæl og forfot mens du går, ifølge FootSmart. Ved å opprette en skikkelig fot bue, kan du avlaste rygg, kne, bue og smerter, og lindre eventuelle smerter du har i ballene dine føtter.

Typer og størrelser

Gel innleggssåler kan kjøpes for en rekke sko typer. Når du kjøper din gel innersåle, må du se etter størrelse og design. Velg den størrelsen som passer din skostørrelse; Hvis sålen kan være størrelse, kan det være lurt å kjøpe en halv størrelse større enn skostørrelse. Velg et design basert på din fot behov: bue støtte, ball pute eller hæl kopper. De fleste design er tilgjengelig for både menn og kvinners sko og størrelser. Spesielle innsettinger kan kjøpes for sport sko eller høye hæler.

Rengjøring

Gel innleggssåler kan fjernes fra deg skoene for å vaske eller tørke dem rene. Ved å rense dine innleggssåler, kan du eliminere overflatebakterier forårsaket av svette. Rengjøring gel sålene er enklere enn rengjøring klut sålene fordi gel absorberer ikke rensemiddel som klut gjør. Gel sålene også ikke absorberer svette og andre bakterier, som kan føre til uønsket lukt. De fleste gel innleggssåler er like pustende som klut sålene, samt holdbare og luktfri.

Gel innleggssåler Versus Orthotics

Orthotics foreskrevet av en podiatrist er vanligvis flinkere til å korrigere føtter problemer, siden yrke orthotics er støpt å spesifikt passer dine føtter og er bygd for å målrette spesifikke problemet. Du kan kjøpe gel innleggssåler som er rettet mot en bestemt sak, for eksempel bue støtte, men de er vanligvis ikke er så sterk som profesjonelle orthotics, de er heller ikke laget av samme materialer av høy kvalitet. Hvis du ikke har en kronisk problem, og krever bare liten lettelse, kan gel innleggssåler lindre smerte og spare deg pengene du ville ha til å investere for profesjonelle orthotics.