Digidexo.com

Hva er en naturlig anti-inflammatorisk for tann Pain?

En naturlig anti-inflammatorisk for tannpine er et middel som brukes for å bringe nødhjelp til smerte. Den omfatter bruk av mat, urter eller planter for å redusere symptomene på en lokalisert reaksjon av vev til irritasjon, skade eller infeksjon. Det finnes forskjellige typer av naturlige anti-inflammatoriske midler som kan brukes til å lette smerte forbundet med tannpine. En pasient kan kombinere naturlige og foreskrevet behandling for å effektivt ta vare på smerten.

Kilder av naturlig anti-inflammatorisk agenter

Vanlige urter som har blitt sett å ha naturlige anti-inflammatoriske egenskaper inkluderer ingefær, gurkemeie og rosmarin. Nellik, Brasil karse og peppermynte er effektive i behandling av tannpine naturlig. Antioksidanter som vitaminer og mineraler som finnes i frisk frukt og grønnsaker opptrer som naturlige anti-inflammatoriske stoffer, også.

Grunner til å velge Natural Anti-inflammatoriske Behandlinger

Disse naturlige stoffer er kjent for å inneholde forbindelser som har antibakterielle, antivirale og antisoppegenskaper som er nyttige i å ta vare på infeksjoner i området. De har også beroligende effekt som bidrar til å bringe lettelse. De er kjent for å være trygg når det brukes til å behandle en slik smerte. De er ikke forbundet med bivirkninger som ofte forekommer hos pasienter ved bruk av medikamenter for å ta seg av smerte forbundet med tannpine de alvorlige. Den har svært minimale bivirkninger hos pasienter som bruker dem.

Peppermynte

Peppermint er kjent for å ha noen potente medisinske egenskaper. Den har anti-inflammatorisk egenskaper som kan være nyttig når du tar vare på tannpine. Det er beroligende for mange typer av smerte i kroppen. Legg kokte peppermynte blader til varmt vann med en klype salt og drikke blandingen. Det kan hjelpe i å lindre smerte.

Brasil Cress

Brasil karse har noen beroligende effekter når tygges. Det er en luktfri anlegget, men gir en karakteristisk smak når det spises. Det gir en lammende effekt, som kan være grunnen til at det er brukt for å bringe nødhjelp til tannpine.

Olje av Nellik

Clove fungerer også som en kur for smerte forbundet med tannpine. Den mest fordelaktige del av anlegget er dens olje, som er kjent for å inneholde naturlige antibakterielle egenskaper. Når anvendt på problemet området, gir det analgetisk og antiseptisk virkning som kan brukes for å ta vare på infeksjon rundt verkende tann.

Ulemper

Det eneste problem med naturlige anti-inflammatoriske substanser når de brukes ved behandling av tannpine, er at de ikke er potente nok. En pasient kan kreve store mengder av stoffet for å få effektiv lindring.