Digidexo.com

Medisinske egenskaper av Magnolia Flower

Medisinske egenskaper av Magnolia Flower


Begynner i det første århundre, kinesiske urtekyndige brukte bark og blomster av magnoliatre til medisinske formål. Indigenous til Gulf Coast of Mexico og Mellom-Amerika, og Himalaya i Nord-Kina, inneholder hver aromatisk magnolia blomst mellom seks og 12 kronblad. Ifølge HerbalRemedies.com, magnolia bark og magnolia blomst varierer i egenskaper, og har egne bruksområder. Magnolia blomst, eller xin yi hua i kinesisk, kommer i ulike former, inkludert piller, pulver, salver og ekstrakter, som hjelpemiddel i behandling av ulike sykdommer.

Luftveisinfeksjoner

Korrelert med lungene, er den magnolia blomsten hovedfunksjon å frigjøre luftveiene for oppstuving som er forårsaket av luftveisinfeksjoner, i henhold til HerbalRemedies.com. En oppløsning laget av denne blomsten også hjelpemidler ved behandling av astma. The Encyclopedia of Alternative Medicine nettside sier at den vanligste magnolia formel består av en kombinasjon av magnolia blomst og urt Xanthium, som kan bli blandet inn i en te eller tas i kapselform.

Digestive Aid

Magnolia blomst gir en gul farge som inneholder medisinske egenskaper, som demper effekten av fordøyelsesproblemer, ifølge TopTropicals.com. Kvalme er lindres ved bruk av denne magnolia blomst ekstrakt som også fungerer som et vanndrivende.

Magnolia Oil

TopTropicals.com holder at oljen stammer fra magnolia blomsten bidrar til å avskrekke ophthalmia eller øyebetennelse, og hevelse i leddene. Ifølge nettstedet, russiske naturmedisinere bruker olje laget av magnolia blomster og blader som en kur mot hårtap, og som en antiseptisk for sår.

Magnolia Bud

Samlet i tidlig på våren, magnolia knopper og kronbladene er soltørkede for bruk i en urteblanding. Urten av magnolia blomst knopp, når den brukes til nasal passasje, reduserer slimproduksjon, og dermed undertrykker sinus betennelse. Magnolia blomst og knopp hjelp til å tømme nesegangene og lindre sinus hodepine. Når administreres direkte på tannkjøttet, hjelper magnolia blomst knopp å minske tannpine smerte.