Digidexo.com

Om protein drinker og vekttap

Diett moter kommer og går omtrent like fort som de nye stiler på rullebanene i New York. En av de siste er bruk av protein drinker å gå ned i vekt. Protein er en av de viktigste byggesteinene i kroppen, som regulerer humør og virker som energikilde når du er slanking. Så lenge du drikker de riktige protein drinker, kan kostholdet være vellykket.

Prinsipper

Grunnleggende vekttap betyr å spise færre kalorier enn du kroppens forbrenning. Problemet er at to eller tre uker i kostholdet ditt, går kroppen inn i sult-modus, stoffskiftet bremser og vekttap stopper. En måte å løse dette på er å erstatte minst ett eller to måltider om dagen med en proteindrikk og gjøre resterende måltid en liten en. Det må være liten, slik at kroppen din ikke vil lagre overflødige kalorier som fett.

Hvordan virker det?

Ett gram protein vil brenne 30 kalorier, så hvis du bruker en protein drikk som inneholder minst 12 gram protein per porsjon, vil du brenne 360 ​​kalorier per drink. To drinker en avtale settes til 720 kalorier. Kombinere drinker med et lite måltid av komplekse karbohydrater vil tillate deg å konsumere et sted rundt 1000 til 1200 kalorier per dag. Den gjennomsnittlige kroppen trenger ca 1500 kalorier om dagen for sine normale funksjoner, slik at kroppen må få de ekstra 300 kalorier fra fett lagret i kroppen din.

Typer protein drinker

Bare konsumere protein drikker som inneholder aminosyrer. Hvis kroppen din ikke får dem fra drinker, vil den fordøye sitt eget muskelvev for å få dem, som betyr at du mister muskler i stedet for fett. Beware of protein drikker som inneholder få eller ingen aminosyrer, og kan også inneholde fyllstoffer som er vanskelig for kroppen å fordøye. Det er vel verdt noen ekstra dollar for å kjøpe et kvalitetsprodukt.

Andre Proteiner

Hvis du er på et budsjett og har ikke råd til å erstatte to måltider om dagen med en proteindrikk, kan du erstatte en av måltider med et protein måltid. Gode ​​kilder til protein er all slags kjøtt (unngå de med høyt fettinnhold), fisk, egg, tofu, frø, nøtter og belgfrukter som soya og tørkede bønner. Hold proteininntaket atskilt fra karbohydrat inntaket for de beste resultatene.

Insight Fra Eksperter

I en studie publisert i "American Journal of Clinical Nutrition," deltakere som fulgte en diett der fett var 20 prosent av deres totale kalorier, karbohydrater utgjorde 50 prosent og total protein ble økt til 30 prosent, rapporterte vekttap, økt metthetsfølelse og mindre sult enn de som rett og slett prøvd slanking med kalorirestriksjon alene. Deltakerne på høyt kaloriinntak konsumerte i gjennomsnitt 440 kalorier færre enn sine kolleger.