Digidexo.com

Hvordan avlaste Lymph Node Pain

Hvordan avlaste Lymph Node Pain


Lymfesystemet er kroppens forsvarssystem mot infeksjoner og sykdom. Systemet transporterer en spesiell væske som kalles lymfe i hele kroppen. Alle 600 eller så lymfeknuter er knutepunkter for immunsystemets funksjon. Når kroppen din har behov for å bekjempe en infeksjon, lymfeknuter forstørre. Denne utvidelsen kan føre til smerte. Forstå hva som har forårsaket smerten er viktig for behandlingen. Det kan være infeksjon, sykdom, tannproblemer, insektbitt, skade eller kronisk utmattelsessyndrom, ifølge Native Remedies.com. Hvis smertene og hevelsen ikke løser i løpet av noen dager, bør du oppsøke lege for en fullstendig diagnose.

Bruksanvisning

Lindrende Lymph Node Pain

•  Ta riktig medisinering. Mayo Clinic anbefaler at voksne tar en smertestillende som aspirin (over the counter) for å lindre symptomer. Dette anbefales ikke for barn. Hvis du mistenker at infeksjonen kan være bakteriell, deretter en antibiotika kan være nødvendig å tømme årsaken. Hvis betennelsen er kilden til smerten, kan legen forskrive en anti-inflammatorisk. Smertestillende midler vil klare symptomer, men ikke løse årsaken til smertene.

Påfør en varm komprimere til det smertefulle området. Lymfeknutene i nakken, armhulene og i lysken er mest fremtredende og er ofte de skyldige. Du kan suge en vaskeklut i varmt vann, vri ut overflødig vann og påfør til lymfeknutene som vondt. Re-suge vaskeklut når det begynner å kjøle seg ned. Påfør komprimere til smerten avtar. Gjenta prosessen etter behov.

Få en lymfedrenasje terapi behandling. Massasje terapi kan stimulere lymfesystemet. Siden dette systemet har ingen naturlig pumpe, kan visse teknikker få lymfe og giftstoffer beveger seg i stedet for gjenværende stillestående. De med kroniske smertefulle lymfeknuter på grunn av lymfødem kan dra nytte av disse teknikkene. Ifølge massagetherapy.com, graviditet, brystvev spreng, brystkreft og selv eksem, forårsaker lymfeknute ømhet, kan bli løst med lymfedrenasje massasje. Lære selv-massasje teknikker hvis du ønsker å bruke denne behandlingen regelmessig.

Sakte ned og hvile. Hovne og smertefulle kjertler mener kroppen din er å ta vare på en infeksjon. Å få nok hvile vil hjelpe din immunsystem. Hvis du gjør det for mye, kan en infeksjon somle eller gradvis bli verre.

Tips og advarsler

  • De med lymfatisk lunger kan ha nytte av å hoppe på en mini-trampoline å flytte lymfe gjennom kroppen, ifølge Healing Daily hjemmeside.
  • Selv om smertefulle kjertler er ofte et resultat av en infeksjon, det skader aldri å få sjekket ut av en medisinsk faglig for å finne ut om årsaken er mer alvorlig.