Digidexo.com

Naturlige metoder for å forbedre immunforsvaret

Et sunt immunsystem er kroppens naturlige forsvar mot sykdom eller infeksjon. Miljø- og følelsesmessige påkjenninger, alder og dårlig ernæring kan redusere immunforsvaret effektivitet. Sunn mat og mosjon vaner og urte kosttilskudd er naturlige metoder for å forbedre immunforsvaret hos voksne, mens du ammer gir den beste naturlige ekstrautstyr til immunforsvar i neste generasjon.

Ernæring

Den britiske helse nettsiden hva som virkelig fungerer rapporterer dårlig ernæring som den vanligste årsaken til en utarmet immunsystem. Dusinvis av forskningsstudier rapportert av de ansatte på Life Extension koble underernæring og kosttilskudd mangler i immunsystemet svakhet mens knytte sunne kostvalg til et løft i immunitet og forbedret evne til å forebygge sykdom. WebMD ansatte rapporterer at fett og sukker redusere immunsystemrespons, mens økt forbruk av antioksidanter fra et sunt kosthold boost immunitet og bekjempe infeksjoner. Den enkleste naturlig metode for å bedre immunforsvaret og forbedre generell helse er å øke forbruket av frukt, grønnsaker, hele korn, og magre proteinkilder som belgfrukter og fisk, samtidig redusere forbruket av bearbeidet mat og mat med høyt fett og sukker. Tilstrekkelig søvn og daglig moderat trening er også naturlige metoder for å forsterke immunforsvaret helse.

Urter og kosttilskudd

Vitamintilskudd kan gi næringsstoffer som vitamin C, E og A, som støtter et sunt immunforsvar når disse elementene ikke kan støttes av et variert kosthold. Eldre og folk som medisinske forhold gjør det vanskelig for dem å konsumere nok sunn mat til å absorbere tilstrekkelig immunfremmende ernæring kan ha nytte av å ta kosttilskudd. Naturmedisinere har lenge spioner solhatt som et immunsystem booster. En fersk undersøkelse utført av University of Florida ernæring forsker Susan Percival funnet Echinacea kosttilskudd økt hvite blodcellenes infeksjon-kampene makt tredelt i en periode på fire dager. Echinacea er tilgjengelig i kosttilskudd, ekstrakter og te. Goldenseal, hvitløk og maitake sopp er også mye rapportert av naturmedisinere som å styrke immunforsvar.

Amming

Amming er den naturlige metoden for å forbedre immunforsvaret utvikling hos spedbarn. Amming ikke bare bidrar til å beskytte barnet i løpet av sin barndom, men det hjelper også å bygge et sunt immunsystem som vil vare livet ut. Som Jane Sheppard skriver i Healthy Child foreldre guide, "I tillegg til å gi den absolutt beste ernæring for en voksende kropp, gir morsmelk de faktorer som trengs for å utvikle immunforsvaret og beskytte barnet mot sykdom."