Digidexo.com

Leddgikt Relief hjelp Gelatin

Gelatin (stavet vekslet som geletine) har vist seg å gi lindring til leddgikt. Vi har siden 1950-tallet at gelatin vil forbedre spiker og hårvekst, men studier har vist at det har en positiv effekt på leddgikt symptomer i tillegg. Gelatin er billig, lett å bruke og godt tolerert i de fleste mennesker.

Lett å bruke

Å innta gelatin, røre en 10 gram (½ unse) pakke i 200 gram (en kopp) av yoghurt. Knox gelatin selger et ferdigblandet produkt som kalles NutraJoint, som du kan ta som en væske supplement. Den finnes i dagligvarebutikker og helsekostbutikker. The Arthritis Foundation støtter bruker gelatin, selv om det også bemerker at selv en placebo kan fungere like bra. Det er noen bivirkninger ved å ta gelatin, spesielt magen opprørt.

Studier bak behandlingen

En 1998 studie ved Ball State University viste at idrettsutøvere tar gelatin hadde større fleksibilitet i sine ledd og større motstandsdyktighet mot smerte. Det var etter denne studien ble publisert at Knox gelatin begynte å markedsføre sine produkter, NutraJoint. NutraJoint inkluderer andre ingredienser, som glukosamin og vitamin C, som er kjent for å redusere leddsmerter. Gelatin er laget av bindevev av dyr, så det følger at det ville hjelpe våre bindevev.

Pektin, et ikke-animalsk produkt, er også nyttig for lindring artritt. For vegetarianere eller andre som ikke ønsker å innta gelatin, pektin merker som Certo bli et levedyktig valg.

Hva kan du forvente?

Leddgikt kan forvente noen lettelse fra symptomene starter om en uke etter å ha tatt sitt første gelatin supplement. Andre effekter kan inkludere lindring av søvnløshet, bedret nyrefunksjonen og muligens lindring fra smerter i korsryggen. Dette utvalget av positiv effekt tyder på at gelatin kosttilskudd kan være en god idé bare fordi vårt moderne kosthold mangler så mange næringsstoffer. Tar 10 gram, eller en pakke med gelatin, per dag er godt tolerert og har mange helsefordeler, ifølge en studie av Verdens helseorganisasjon.