Digidexo.com

Milk Thistle for Blood Cleansing

Milk thistle inneholder silymarin, en kjemisk anses nyttig i å beskytte leveren. På grunn av dette, er melk tistel brukes for blod rensing, spesielt nyttig i moderne tid hvor våre kropper er under beleiring fra ulike miljøgifter. Denne kraftige alternativ medisin bidrar til å rense blodet for giftstoffer, sammen med behandling av leversykdommer som hepatitt og gulsott.

Hva det er godt for

Melk tistel brukes vanligvis til å behandle ulike leversykdommer. Ikke bare kan det behandle kroniske leversykdommer, det fungerer også som et utmerket rengjøringsmiddel for leveren ved å skylle ut giftstoffer og opprettholde riktig funksjon. Til syvende og sist er det leveren jobb å rense blodet i kroppen. Hvis leveren ikke fungerer på full kapasitet, kan blodet bli forurenset med giftstoffer som ikke er fullstendig fjernet av leveren. Holde leveren sunn muliggjør full rense blodet, og er viktig for å opprettholde helse og vitalitet.

Hvordan ta

Når du bruker melk tistel å rense blodet, er det et par alternativer. Melk tistel er tilgjengelig i enten pilleform eller flytende form. Begge fungerer like godt i rensing av blodet. Husk at den flytende ekstrakt av melk tistel er ikke veldig velsmakende, slik at du kan velge den pilleform. Dosen av melk tistel standarden er basert på mengden av silymarin innhold. Standardiserte ekstrakter er foretrukket, se etter mellom 70-210 mg, og ta tre ganger daglig for gode resultater. Best resultat oppnås i de høyere doseområder på ca 140 mg, tre ganger om dagen.

Side Effects

Silybum har vist seg å ha noen bivirkninger. Mye brukt i Europa, silymarin forberedelser har lav tegn på toksisitet. Fordi silymarin muliggjør cholerectic aktivitet, kan det føre til en krakk løsere på grunn av øket gallestrøm i leveren og sekresjon. Selv om anvendelse av høyere doser kan det være hensiktsmessig å innlemme noen galle sekvestrerende fiber som psyllium og havrekli i dietten. Dette vil hindre slimhinneirritasjon og løs avføring. Imidlertid, på grunn av den totale mangel på toksisitet forbundet med melke tistel, er det mulig å bruke på en langsiktig basis for å rense blodet og opprettholde en sunn leveren.