Digidexo.com

Hvordan finne den beste tiden for Bryst Implant Surgery

Hvordan finne den beste tiden for Bryst Implant Surgery


Beslutningen om å få brystimplantater kan enten være en enkel en eller vanskelig. Når du har bestemt at du ønsker å få brystimplantater, må du bestemme når du skal ha prosedyren. Selv om du kan få brystimplantater når som helst, er det ideelle ganger for alle. Nedenfor er en liste for å hjelpe deg å vite når det er den beste tiden å ha bryst implantat kirurgi.

Bruksanvisning

•  Sørg for at kroppen din er ferdig med å vokse. Du må vente til brystene dine har sluttet å vokse for å få brystimplantater. Du ønsker å vente og se hva kroppen din form vil være og hva brystene dine vil se ut. Dine bryster kan bare være sen-bloomers og vil vokse sist. De fleste eldre kvinner kan fortelle deg at brystene i alderen 23 er ofte langt mer utviklet enn brystene ved 18.

Vær gammel nok til å ta denne beslutningen. De fleste plastikkirurger anbefaler å vente til du er 18. Dette er en medisinsk prosedyre, og du må være modne nok til å forstå risiko og komplikasjoner som kan oppstå under operasjonen. Med mindre operasjonen er å reparere noen skade eller misdannelse, er det ikke anbefalt at ungdom (teenage) kvinner har brystimplantater.

Vent hvis du planlegger å få barn. Å få barn vil endre formen og størrelsen på brystene dine, og du må kanskje ha brystimplantater redone etter å ha barn. Graviditet vil gjøre brystene hovne opp og strekke ut huden. De kan eller ikke kan gå tilbake til sin opprinnelige form.

Schedule kirurgi rundt planlagte aktiviteter. Hvis du går på skole eller arbeid, vil du planlegge din kirurgi under avspasering eller skolen bryter (for eksempel vinter eller sommer pauser). Selv om du vil være i stand til å vende tilbake til skole og jobb etter noen dager, vil du bli sår for et par uker. Helst av at du kan tillate deg selv vil hjelpe i gjenopprettingsprosessen.

Vær klar for sommeren. Liker du å svømme og er aktive i sommer? Da ville du ønsker å planlegge din bryst implantat kirurgi for fall. Du vil at dine nye bryster til å bli fullstendig helbredet. Arr bør falmet og mindre merkbar, og du vil ønske å ha med badetøy.

Kontroller at du er i god helse. Før planleggingen din bryst implantat kirurgi, sørg for å ha en full fysisk, slik at du vet om du er i god helse eller ikke. Dette vil gjøre det lettere å unngå komplikasjoner ned linjen, og det er bare sunn fornuft å ikke ha unødvendig kirurgi hvis du er syk.

Tips og advarsler

  • Spør legen din hva tidsrammen han eller hun anbefaler. Noen ganger vil han eller hun har en god idé om den beste tiden for deg.
  • Forskning bryst implantat kirurgi. Du må sørge for at du er godt informert og er komfortable med prosedyren. Ta deg tid til å stille spørsmål og gjøre din forskning.
  • Ikke prøv å gjøre ting for tidlig. Du må bære støttende BH for en stund etter bryst implantat kirurgi, og en badedrakt er ikke støttende. Hvis du vet at du kommer til å ønske å vise brystene av i sommer, får kirurgi gjøres god tid i forveien.
  • Ikke la noen presse deg til å ha bryst implantat kirurgi. Dette er din kropp, og ingen kan ta denne beslutningen for deg. Sørg for at det er din avgjørelse, og du er klar.