Digidexo.com

Den beste behandling for herpes

Holistisk levende nettsteder hevder å ha den beste naturlige behandling for skader forårsaket av Herpes Simplex 2-viruset. Så gjør online markedsførere, som Hawk slange olje behandlinger og permanente "kurer" for uhelbredelig infeksjon. De beste behandlingene, derimot, er en av tre muntlige medisiner som er godkjent av US Food and Drug Administration.

USDA Godkjent Therapy

Det er tre antivirale medikamenter som har vist seg å behandle symptomer på genital herpes: Acyclovir, Famciclovir og Valacyclovir. Du kan kjenne disse medikamentene av sine merkenavn, Zovirax, Famvir og Valtrex hhv. Disse antivirale midler har gjennomgått grundige undersøkelser, laboratorieprøver og kliniske studier som administreres av FDA, og bære etatens godkjenningsstempel. Antivirale midler er spesielt nyttig under en innledende utbrudd av herpes ved å redusere fysiske symptomer (lesjoner) og hjelpe genital sår leges raskere. De har også vist seg å redusere hyppigheten og alvorlighetsgraden av påfølgende utbrudd. I tillegg tar en av disse stoffene reduserer sjansen for å spre viruset til noen andre gjennom seksuell kontakt. Antivirale medisiner må oppnås med en resept fra lege.

Ifølge Mayo Clinic, er det ingen over-the-counter produkter som har vist seg å behandle herpes. "Effektiv" behandling ved hjelp av urter, næringsstoffer, kosttilskudd og helhetlig rettsmidler er strengt anekdotiske og ikke støttes av kliniske studier.

Episodisk Therapy

Antivirale medisiner kan tas episodisk, vanligvis i løpet av et utbrudd, eller rett som det første lesjon begynner å dukke opp. Antiviral narkotikabruk kan redusere varigheten og alvorlighetsgraden av et utbrudd. Episodisk terapi er egnet for noen som ikke er seksuelt aktiv, eller for par som begge har genital herpes forårsakes av enten Simplex 1 eller 2-viruset (hvis begge parter allerede har genital herpes, kan den ikke overføres igjen, selv under et aktivt utbrudd).

Undertrykkende Therapy

Undertrykkende terapi innebærer daglig bruk av antivirale medisiner, og kan være ganske effektive i å redusere hyppigheten av utbrudd. Ifølge Mayo Clinic, hos pasienter som opplevde minst seks utbrudd et år eller mer, daglig undertrykkende terapi reduserte utbrudd frekvens med opptil 80 prosent. Daglig antiviral medikamentell behandling anbefales for alle som opplever hyppige utbrudd eller for de som er seksuelt aktiv med partnere ikke er smittet med herpes. Det er også anbefalt hvis en partner har herpes av munnen (HSV-1) og den andre partneren har genitale lesjoner forårsaket av HSV-2.