Digidexo.com

Hva er farene ved Restylane?

Restylane er en injeksjon dermal filler som inneholder hyaluronsyre i gel partikler. Det er FDA-godkjent for middels til dyp injeksjon for å fylle ansikts rynker og folder og regnes som trygt å bruke. En hudlege eller kosmetisk eller plastisk kirurg kan bruke de ulike formuleringer av Restylane for å oppnå ønskede resultater i løpet av en ikke-kirurgisk kontor besøk. Restylane ikke inneholder animalske produkter og hyaluronsyre blir absorbert av kroppen over tid. Som en sub-dermal injeksjon, farer fra Restylane oppstår fra injeksjonsstedet og dybde og nøyaktig plassering av dermal filler. Overcorrection er heller ikke mulig når injisert.

Betydning

Restylane er produsert av Medicis Pharmaceuticals og det er godkjent av FDA for å korrigere dype rynker og folder. Den inneholder hyaluronsyre i gel partikler; Restylane formuleringer er tilgjengelige med forskjellige størrelser av gelpartiklene for å tjene legens behov. Hyaluronsyre blir naturlig produsert av legemet og tjener til å smøre bindevev. Over tid vil kroppen absorbere hyaluronsyre og den ekstra volumet vil avta. Siden Restylane inneholder ingen animalske produkter, er det ansett som trygt å bruke, med minimal risiko for allergi og sykdomsoverføring. I likhet med andre kosmetiske prosedyrer, er farene ved Restylane diktert i ferdigheten av kosmetisk eller plastisk kirurg og ditt velvære (selv og lommeboken).

Sammensetning og Administrasjon

Restylane består av hyaluronsyre i gelpartikler. Formuleringene av Restylane skiller seg bare i størrelsen av gelpartiklene; sammensetningen er identisk blant produktlinjen. Restylane injiseres for å legge til volum og bulk, fylle ut rynker og folder å skjule tegn på aldring eller for å forbedre ansiktstrekk. Anestesi er valgfritt i løpet av ikke-kirurgisk Kontor besøk og plassering varierer, i henhold til de ønskede resultater.

Forbehandling Betraktninger

Siden Restylane inneholder ikke animalske produkter, er allergitesting ikke nødvendig. Hvis du har følsomhet eller flere allergier, bør allergitesting vurderes. Med alle injeksjoner, blødninger, blåmerker og kardiovaskulære tilstander konsert med virkningene av dagens medisiner bør diskuteres med legen. Mens de fleste pasienter oppnå sine ønskede resultater i en behandling, kan ytterligere behandling være nødvendig, og siden hyaluronsyre blir absorbert av kroppen din over tid, er valgfritt fortsatt behandling. Kostnaden for behandling med Restylane er ikke dekket av helseforsikring, slik at kostnaden for flere behandlinger sammensatte over tid --- og dette er farlig for lommeboken.

Bivirkninger og Post-Treatment

Ingrediensene i Restylane og anestesi brukes kan føre til håndterbare reaksjoner: kløe, hevelse og ømhet. Blåmerker, blødninger, smerter og hevelse på injeksjonsstedet er vanlige bivirkninger som kan behandles gjennom medisinering og komprimerer. Hvis Restylane har blitt injisert for overfladisk, kan gelpartiklene bli sett på som et blålig skjær under huden din. Disse subkutane partikler kan bli presset ut av legen din med en nål eller kniv. Feilaktig plassering, overskytende fyllstoff eller stor partikkelstørrelse kan ikke korrigeres fordi materialet vil bli absorbert over tid.

Prudence

De medfødte farene ved Restylane er de samme som andre kosmetiske prosedyrer: Risiko og fordeler ligge i de dyktige hendene på dyktige lege og i god fysisk, følelsesmessig og økonomisk helse. Ingen rapporterte farer --- dødsfall eller funksjonshemninger --- har blitt rapportert fra produktet når den skal administreres.