Digidexo.com

Homøopatisk Healing

Basert på konseptet at stoffet som manifesterer symptomer hos en person kan også lindre disse symptomene, en lege ved navn Samuel Hahnemann utført eksperimenter på denne ideen i 1700, og førte til homeopati.

Definisjon av Homeopati

Homeopati er en form for naturlig helbredelse. De arbeider for å aktivere kroppens forsvar mot fysiske abnormiteter ved å administrere svært små mengder av et stoff som produserer symptomer på en sykdom til en pasient. I høyere doser av disse stoffene, vil symptomene på sykdommen manifestere seg i folk som er friske.

Homøopatiske midler

Flertallet av homøopatiske midler fortynnes stoffer hentet fra planter, mineraler eller dyr. Disse midler kan kjøpes i form av en pille eller en væske.

Roten til problemet

Homeopati hjelper kroppen til å helbrede seg selv ved at det å gå tilbake til følelsesmessig eller fysisk årsak til sykdommen.

Eksempel på Homeopatiske Healing

Arsenicum album er effektiv i behandling av følelser knyttet til kreft. Frykt og stress lagret i nyrene, binyrer og nervesystemet er utgitt med bruk av Arsenicum album, og Arsenicum album kan ha potensial til å få helbredelse av sykdommen.

Risiko for Hemopathy

Bortsett fra følelsen verre før du får bedre, det er få bivirkninger når du tar homøopatiske fortynninger. I tilfelle en reaksjon forekommer, bør helsepersonell kontaktes hvis symptomene ikke bedres etter fem dager. Alltid konsultere legen din før du begynner å ta noen homøopatisk middel.

Homeopati Forskning

Nasjonalt Senter for komplementær og alternativ medisin har finansiert forskning på homeopatisk behandling for Fibromyalgi symptomer og hjerneskade. Den nccam har også støttet en studie på kadmium og dens anvendelse i forebygging av prostatacelleskader på grunn av giftstoffer.