Digidexo.com

Hvordan lage en te fra Purple Cone Flower

Purple kjegle blomst, "Echinacea purpurea," er en av de mest kjente urter, spesielt under den kalde og influensa måneder. Det pakker kraftige immunitet byggende egenskaper ved å øke makrofag T-celleaktivitet, som er kroppens første forsvarslinje mot forkjølelse og influensa. Det er trygt for alle mennesker, inkludert barn og eldre, og den har ingen kjente bivirkninger. Alle deler av den lilla kjegle blomst, inkludert sine røtter, blader og blomst, blir brukt, og de fleste av egenskapene som finnes i planten er vannløselige, noe som gjør det til et utmerket valg for en te.

Bruksanvisning

Decoct Roots

Trekk opp eller kjøpe lilla kjegle blomst røtter. Frisk urt er bedre, men høy kvalitet tørket urt vil fungere dersom friske lilla kjegle blomst røtter er utilgjengelig. Du trenger 1 til 3 ss. av Echinacea røtter.

Legg den lilla kjegle blomst røtter i en pott som er egnet for koking og dekk med 16-32 ozs. vann. Bruk rent, filtrert vann for å unngå eventuelle giftstoffer blir sendt videre til din medisinsk te.

Varm vannet til en byll og senk varmen til et oppkok. La avkok småkoke i 30 til 45 minutter. Jo lenger tid det suser, vil jo sterkere echinacea rot avkok være.

Sil de lilla kjegle blomst røttene ut og hell te i en glasskrukke.

Sette mot Blader og blomster

Samle blader og blomster fra den lilla kjegle blomst, eller du kan kjøpe høy kvalitet tørket urt. Mellom 1 og 2 ss. er tilstrekkelig for en 8-oz. servering. Plasser urt i en glasskrukke.

Kok 8 ozs. vann. Ikke ta med en brølende byll. Ved første tegn til bobler, fjerne vannet fra varmekilden.

Hell vannet over Echinacea blader og blomster i glasskrukke. Dekk og bratt for 15 til 30 minutter, avhengig av styrken du ønsker for din medisinsk te.

Sil urtene og legg til infusjon til din avkok. Legg honning for smak, hvis ønskelig. Den medisinske Echinacea te vil holde i 24 timer hvis nedkjølt eller opptil en uke hvis frosset.

Tips og advarsler

  • Te laget med fersk lilla membran blomst kan produsere en prikking eller lammende følelse på tungen.