Digidexo.com

Ikke-narkotiske behandling for angst

Angst er kroppens naturlige reaksjon på stress, og alle opplever det. Men noen ganger er angst mer intens enn hendelser eller problemer garanterer og blir ødeleggende. Noen ekstreme tilfeller av angstlidelser kan lindres med medisiner, men for mild angst er det flere ikke-narkotiske behandlinger som kan hjelpe.

En vanlig sykdom

Hvis du opplever en angstlidelse, er du ikke alene. Angstlidelser er den vanligste psykiske lidelser i USA, som berører 40 millioner voksne i alderen 18 år og eldre, eller 18,1 prosent av den amerikanske befolkningen, ifølge angstlidelser Association of America. Generalisert angstlidelse er den vanligste formen, og rammer 6,8 millioner voksne, eller 3,1 prosent av den amerikanske befolkningen, ifølge foreningen.

Terapi

Terapi er en vanlig behandling for angst. Snakke ting ut med en lisensiert terapeut kan være rensende. Det kan hjelpe deg å bli mer bevisst på din angst og lære å takle og med forhindre det.

Helhetlige tilnærminger

Du kan bruke helhetlige tilnærminger til å redusere angst. Slike tilnærminger fokuserer på måter å redusere stress i kroppen, slik som å få nok søvn, trening i minst en halv time om dagen, og spise fersk, sunn mat.

Avspenningsteknikker

Hvis du opplever angst, kan du prøve dype pusteøvelser, meditasjon eller visualisering. Disse avslapping teknikker kan i stor grad redusere angst. En terapeut eller meditasjon utøveren kan hjelpe deg å lære teknikker for å oppnå total kropps avslapping.

Kreativ terapi

Kreative utsalgssteder som maleri, tegning, skriving, strikking, dans og andre kunstformer kan tilby en avslappende form for stress lettelse hvis du lider av angst.