Digidexo.com

Hva er et hjem rette for Svimmelhet?

Svimmelhet kan være forårsaket av en rekke medisinske tilstander og situasjoner, og kan føre til at du har symptomer som uskarpt syn, svimmelhet og en følelse av spinning. Å være svimmel sjelden krever medisinsk behandling, og symptomene ofte løse på egen hånd eller med bruk av hjem rettsmidler. Ifølge Mayo Clinic og National Library of Medicine, hjem rettsmidler for svimmelhet inkluderer gjør visse kosttilskudd og endringer i livsstil.

Væsker

Svimmelhet kan være forårsaket av dehydrering eller en ubalanse av salter i blodet ditt, og nipper til en sportsdrikk som Gatorade kan bidra til å rehydrere deg med riktig balanse av væske.

Rest

Hvis du kan, legg deg ned med bena hevet over hodet ditt, eller hvis du ikke klarer å legge seg ned, legge hodet mellom knærne kan fremme blodstrøm til hjernen og redusere følelser av svimmelhet.

Slow Movement

Ta vare for å få opp langsomt fra sittende eller liggende ved å senke en av bena på en gang, og deretter følge med resten av kroppen din.

Skylling

Svimmelhet kan reduseres ved å skylle bihulene med en saltoppløsning påføres med en neti pott eller misting flaske. Dette kan skylle slim ut av nesegangene når du har en kald eller bihulebetennelse.

Personlige vaner

Redusere eller eliminere mengden av koffein, alkohol og sigaretter som du bruker kan redusere svimmelhet ved å forbedre flyten av blod gjennom kroppen din.

Stress Management

Svimmelhet kan være forårsaket av stress, og ved hjelp av stress management teknikker hjemme som meditasjon og pusteteknikker, yoga eller tai chi, massasje eller akupunktur eller soaking i et varmt bad med eteriske oljer kan redusere symptomene.