Digidexo.com

Tegn til å vite om en prevensjon pille Arbeider

Det er vanligvis ganske lett å fortelle om en p-pille fungerer som det skal - det er ingen graviditet. Imidlertid kan en kvinne som nylig har endret prevensjonsmetoder, eller tar pillen for første gang, være bekymret for at det ikke fungerer som det skal. Det finnes måter som en kvinne kan avgjøre om p-piller fungerer.

Har graviditet oppstod?

Dersom p-pille blir brukt som et prevensjonsmiddel, og kvinnen har vært på det lenge nok for prevensjons egenskaper til å bli effektive, og det har vært noen graviditet, så pillen fungerer som det skal.
Dersom det er grunn til å mistenke at graviditet har oppstått, bør kvinnen oppsøke henne helsepersonell. Han kan ta en blodprøve for å avgjøre om humant choriongonadotropin (hCG), hormon som skilles ut når en kvinne er gravid, har økt.

Endringer i menstruasjonssyklusen

Uansett hvorfor den prevensjon pillen blir tatt, hvis kvinnen er å ta pillen riktig, så vil det bli endringer i hennes menstruasjonssyklus. Flyten vil være lettere, kramper vil ikke være like ille, og varigheten av syklusen blir kortere.
Hvis kvinnen tar den type pille som forårsaker en menstruasjon til bare skje én til tre ganger i året, så fraværet av en månedlig periode vil varsle kvinnen at det fungerer.

Redusert symptomer

P-piller kan være foreskrevet for andre enn prevensjon grunner. Hvis dette er tilfelle, og symptomer på tilstanden, at pillen behandler har avtatt eller forsvunnet, og deretter pillen arbeider.
Når symptomene var usedvanlig dårlig, eller i nærvær av tilstanden var tydelig skal tegn på forbedring lett forstås, noe som vil gi kvinnen at pillen virker.

Mistanker

Hvis symptomene har re-skjedd, eller ikke har forsvunnet i det hele tatt, eller hvis tilstanden har forverret, da kvinnen kan ha grunn til å mistenke at pillen ikke fungerer.
Hvis kvinnen er å ta pillen for prevensjon formål, og hun vet at hun har gått glipp av mer enn tre, eller har unnlatt å ta dem i det hele tatt, så hun ikke kan forvente pillen til å virke som det skal.
Selvfølgelig, er en uventet graviditet vil definitivt bety pillen ikke fungerer.

Forbedringer

Hvis en kvinne ble foreskrevet pillen for prevensjon formål, men hun har merket en forbedring på andre områder at hun ikke tror kan være tilkoblet, så dette er et godt tegn på at pillen virker.
Ett viktig område hvor det kan være forbedring er i en kvinne som var undervektig før du går på p-piller, og har nå begynt å gå opp i vekt, og vektøkning har ført til en generell forbedring i kvinnens generelle helse. Dette kan ofte oppstå når en undervektig kvinne begynner å ta p-piller, og det er vanligvis en veldig positiv ting.