Digidexo.com

Hvordan lage Øre Kjegler

Hvordan lage Øre Kjegler


Ear koning er en prosess der overflødig voks og andre giftstoffer blir trukket fra øret. Mens øret kjegler kan kjøpes, er ikke å gjøre dem en vanskelig prosess.

Bruksanvisning

Ved hjelp av ubleket bomull, tegne et mønster som er sammenlignes med en 8 1/2 x 11-tommers ark. Skjær mønsteret ut.

Smelt bivoks sakte i en dobbel kjele, over svak varme. Skape denne spesielle vannbad ved hjelp av en stor gryte eller jerngryte for kokende vann og sette en 9 1/2 x 11 tommers bakervarer panorere over kokende vann for å smelte voksen. Når voksen har smeltet, skru varmen enda lavere, slik at voksen forblir smeltet, men ikke burn.Roll stoffet i et mønster som ligner på å rulle papir membran brukes til servering sukkerspinn .... med den ene enden åpen bred og ende enden åpen bare en liten bit. Sikre konusen lukkes ved å sette en dråpe av smeltet voks under en hjørnefliken på siden av konusen.

Når du er ferdig med å sette kjeglene sammen, og voksen er ikke lenger nødvendig som et lim, bruke en medisin dropper og slippe noen dråper av roseolje i den gjenværende smeltet voks. Bruk akkurat nok til å skape en beroligende lukt, men ikke en som er overveldende. The rose olje er veldig beroligende for nese og bihuler hulrom samt ørene.

Dypp kjegler i voks og roseolje blanding, akkurat lenge nok for voks til å dekke kjeglen. En egenandel er ikke nødvendig.

Sett kjeglene på vokset papir for å tørke.

Tips og advarsler

  • Søke råd og / eller hjelp fra noen med erfaring i øret koning eller candling før du prøver en slik prosedyre på egen hånd.