Digidexo.com

Hvordan bli kvitt Hickies i en Night

Hvis du noen gang har funnet yourslef med en rosa og lilla flekk, likner et blåmerke, vet du at det kan ta flere dager for "Hickie" til å forsvinne. Men, heldigvis, at du ikke trenger å vente rundt gjør ingenting. Hvis du aggressivt angripe dine hickies med en gang, kan de være borte i så raskt som en natt.

Bruksanvisning

•  Fjern lokket fra en tube med leppestift. Plasser den åpne siden over Hickey og vri. Dette bør resirkulere blodkar og la området for å helbrede. Gjør dette før det nesten gjør vondt.

Vri leppestift cap i den andre retningen. Du bør vri i den nye retningen for samme tidsperiode. De to trinnene bør utgjøre ca 5 minutter.

Ta en fintannet kam og lett gre Hickey. Den bidrar til å resirkulere kjemming blodet.

Sett en skje i fryseren. La metallskje til å fryse. (Det er viktig å merke seg at andre frosne elementer er funksjonelle. Det ser imidlertid ut en metallskje til å fungere best.)

Ta skjeen fra fryseren. Trykk skjeen til din Hickey. Krumningen skjeen bør passe halsen godt. Hold det til din Hickey så lenge skjeen forblir kaldt.

Tips og advarsler

  • Hvis du trenger din Hickey å være borte i mindre enn en natt, bruker foundation og pudder for å dekke området.
  • Ikke legg concealer på Hickey med mindre det matcher huden din perfekt. Ellers kan det trekke oppmerksomhet til området.
  • Aldri tillate noen å gi deg en Hickey som er synlig for andre.