Digidexo.com

Homøopatisk Kolon Rensing Oppskrifter

Et kolon rens er anbefalt av mange alternative helse utøvere. Det antas at tykktarmen ikke alltid kan eliminere alt avfall sendt til den, med fekalt stoff blir kompaktert i de mange bøyninger av kolon vegger. Dette avfallet inneholder giftstoffer og hindrer tykktarmen fra absorbere næringsstoffene kroppen trenger for å utføre ideelt. Ved rensing av tykktarmen, kan du eliminere sløsing, forbedre helsen din, energinivå og evne til å konsentrere seg. Homeopatiske renser fokusere på urte tinkturer å stimulere eliminering.

Homøopatisk Cleansing

Mange kan vurdere eventuelle rens en homøopatisk tilnærming til helse. Som blir sagt, når folk flest refererer til en homøopatisk kolon renset, er de ikke henvise til de strenge faste renser, slik som Master Cleanse eller Fruit Juice Diet. Disse renser krever eliminere solid mat fra kostholdet ditt i opptil 10 dager.

Disse typer faster er motet av leger som Michael Picco, MD ved Mayo Clinic som hevder at kroppen er laget for å eliminere sløsing med leveren, nyrene og tykktarmen. Påstander om disse faster kan ikke begrunnes med forskning og de utgjør for mange andre alvorlig helserisiko.

En homøopatisk rens som bruker urtetilskudd skaper et tryggere miljø hvor en person vil fungere på kosttilskudd justeringer og bruke urter for å hjelpe leveren, nyrene og tykktarmen gjøre det den allerede gjør mer effektivt.

Homeopatiske Ingredienser

Mange ingredienser er tilgjengelige når du gjør et homøopatisk rens. Ditt valg kan avhenge av den underliggende årsaken til at du gjør rens. Dette kan være kronisk forstoppelse, tretthet eller fordøyelsesproblemer, slik som irritabel tarm syndrom. Homøopatiske leger er best egnet til å gi deg en skikkelig vurdering og homeopatisk middel.

De vanligste tinkturer brukes for kolon rensing i henhold til Herbal-Colon-Cleanse.com inkluderer anacardium, arg nit, ars ALB, belladonna, carbo veg, chamomilla, Chelidonium, Lycopodium, nuc vom og scrophylaria.

Du skal bruke disse rensing ingredienser du bør sørge for at du spiser rikelig mengder vann daglig (2-liter) og spise en høy fiber diett fylt med frukt og grønnsaker. Disse er enkle å fordøye gi leveren og kolon en pause og fiber bidrar skuring tykktarmen for å fjerne eventuelle komprimert avføring.